Agykoktél munkafüzet

4850 Ft

Tapasztaltad már azt az érzést, amikor otthon tanulsz, és görcsbe rándul a gyomrod a dolgozat, vizsga vagy felelés miatt? Ideges vagy, mert aggódsz, hogy nem fogsz emlékezni a megtanult anyagra?

Itt van neked egy segítőkész munkafüzet, ami útmutatást nyújt a sikeres és hatékony tanulás felé vezető úton.

Mit találsz benne?

  • Különböző tanulási módszereket, melyek alkalmazhatóak bármely tantárgyhoz.
  • Személyiségfejlesztő tevékenységeket.
  • Segítséget a tanulási célok eléréséhez.
  • Időbeosztási tippeket.
  • Gyakorlatokat a memória, figyelem, koncentráció és gondolkodás fejlesztésére.

10 készleten

A munkafüzet coaching alapokra épülő tanulást segítő módszerrel készült, mely mögött sokéves tapasztalat és még több szeretet áll. Az első lapokon lehetőséged van pontosan meghatározni tanulási céljaidat, segítségül pedig kérdések szolgálnak. Rajzolhatsz, gyakorolhatsz, miközben játékosan sajátíthatod el a tanulást!

Az egyes tantárgyakhoz minden módszert felhasználhatsz. Fontos, hogy idődet hatékonyan oszd be a tanuláshoz! Ráadásként kihívásokat és játékokat is találsz a munkafüzetben. Legyen örömteli a tanulás!

A munkafüzet által részt veszel egy folyamatban, mely folyamatos segítséget nyújt neked. Első lépésként feltérképezheted a tanuláshoz szükséges erőforrásokat és az érzelmi hátteredet. Sok gyermeknek nincsenek megfogalmazott céljai manapság. Az Agykoktél segít ezt megtanulni, és azt is, hogyan tudj tervezni.

A folyamat során olyan módszereket alkalmazunk, amelyek memóriát, koncentrációt, figyelmet és logikus gondolkodást fejlesztenek. Ezek a gyakorlatok segítenek abban, hogy közelebb kerülj a tananyaghoz, még akkor is, ha unalmasnak tűnik.

A munkafüzet megjelenése 16 év szakmai tapasztalat és 8 év tanulási coach gyakorlat eredménye. Bizalommal ajánlom minden alsó tagozatos diáknak, már 3. osztálytól kezdve!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés