BALANCE BOARD – EGYENSÚLYOZÓ HINTA PALLÓ

14990 Ft

A Balance Board Palló rendkívül sokoldalú a koncentráció és tanulási képességek fejlesztésében. Ez az eszköz segít a jobb egyensúly és mozgáskoordináció kialakításában. Ezen túlmenően, a Balance Board Palló használata serkenti a neuroplaszticitást, amely pozitív hatással van az idegrendszer és az agy működésére, elősegítve a tanulási képességek fejlődését. A Balance Board Palló használata lehetővé teszi s stressz és a feszültség csökkentését. Végül, az eszköz segít kialakítani a test és elme harmonikus egyensúlyát, ami megkönnyíti az egyének számára az odafigyelést és az új információk befogadását.

1 készleten

Az egyensúly palló egy rendkívüli, többfunkciós eszköz, amely egyaránt szórakoztat és fejleszti a gyermekedet. Ez a sokoldalú játék észrevétlenül segíti a koordinációs és egyensúlykészségek fejlődését, emellett kitűnő eszköz az izomfejlesztéshez (láb/has/gerinc), rehabilitációhoz, térbeli tájékozódás gyakorlásához és a testtartás javításához.

Az anyagának köszönhetően bel- és kültéren egyaránt használható, ellentétben a hagyományos fa pallókkal. Az alkalmazási lehetőségek csak a gyermek fantáziájától függenek:

  • Alagútként szolgálhat,
  • Hintaként használható,
  • Pihenőággyá alakítható,
  • Mászókaként is szolgálhat.

Ha olyan hasznos ajándékot keresel gyermekednek, amit imádni fog, és nem fogja pár perc alatt megunni, akkor ez a termék tökéletes választás. Emellett kiváló ajándékötlet is lehet.

Minden gyermek más és más, ezért a szakemberek meghatároztak egy időintervallumot, hogy mikor kell az adott mozgásformát a gyermeknek elsajátítani. Amennyiben ettől eltér, érdemes szakembertől segítségét kérni. Amennyiben érdekel, hogy szülőként mire kell odafigyelni és mikor kell szakemberhez fordulni olvasd el a linken található bejegyzésemet. https://www.jatszvaolvass.hu/helyes-mozgasfejlodes/

Méret: 82*30cm

Ajánlott életkor: 3-6 éves korig

Anyaga: Magas minőségű, környezetbarát műanyag – PE

 

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés