Detektív parti 2- figyelemfejlesztő társasjáték

4990 Ft

Fedezz fel egy izgalmas családi nyomozójátékot, amely garantáltan leköti a figyelmet és fejleszti a részletek iránti érzékenységet minden kis detektívben! Ez a különleges társasjáték egy interaktív kaland, ahol a játékosoknak éles szemükkel és gyorsaságukkal kell bizonyítaniuk.

1 készleten

A játékkészlet tartalmaz egy 12 részes játéktáblát, 12 színes detektív jelölőt, 40 ragyogó csillagot, 40 kihívást rejtő játékkártyát és egy homokórát, amely az idő elleni versenyfutás izgalmát hozza el.

Két változatos játékmód kínál lehetőséget 2-től 4 játékosig, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző kihívást:

  • Első játékmód: Válasszatok színt, és osztozzatok meg a rejtélyes kártyákon! A legfiatalabb nyomozó kezdi, a játékot jobbról balra vagy balról jobbra haladva folytatjátok. Fordíts egy kártyát, és keresd meg a táblán a három mintát, mielőtt lepereg a homokóra! Helyes találatért csillagokat gyűjthetsz, tévedés esetén pedig csillagokat veszíthetsz. A legtöbb csillagot összegyűjtő nyomozó nyeri a játékot.
  • Második játékmód: Egyenlően osszátok el a csillagokat, majd a kártyákat középen fejjel lefelé helyezve kezdődik a keresés. Fordíts egy kártyát, és mindenki egyszerre induljon a minták felkutatására! Aki elsőként talál egyet, helyezze rá a jelölőjét. A gyorsaság és a pontos megfigyelés itt is díjazott, a legügyesebb nyomozók extra csillagokat szerezhetnek.

A játék véget ér, amikor elfogytak a kártyák, vagy ha valaki minden csillagot megszerez. De ne feledjétek, a legfontosabb a szórakozás és a jó nyomozás! A játék 3 éves kortól ajánlott, így a legkisebbektől a nagyobbakig mindenki csatlakozhat a nyomozói kalandokhoz. Készüljetek fel egy izgalmas családi játékélményre, ahol mindenki a rejtélyek mestere lehet!

A Detektív parti 2 társasjáték kiváló figyelemfejlesztő játék. A figyelemfejlesztésről bővebben ITT olvashatsz.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés