Detektív parti figyelemfejlesztő társasjáték

4990 Ft

Fedezzétek fel a „Detektív Party” társasjátékot, ahol minden játékos egy kis nyomozóvá válhat ebben az izgalmas családi kalandban! Ez a játék tökéletes eszköze annak, hogy a család minden tagja együtt töltse az időt, miközben fejleszti a megfigyelőképességét, a problémamegoldó készségét és a gyorsaságát.

1 készleten

Üdvözlünk minden lelkes kis detektívet ebben az interaktív családi kalandban!

A játékkészlet tartalmaz: egy 12 részből álló játéktáblát, 12 detektív jelölőt, 40 csillagot, 40 kártyát, és egy homokórát.

A keresési játék leírása – Ajánlott 2–4 játékos számára.

Első játékmód

Játékosok először válasszanak egy-egy színű jelölőt. A kártyákat osszátok el és helyezzétek azokat képpel lefelé elétek. A sorrend a legfiatalabb játékostól kezdődik, és tetszés szerint jobbra vagy balra folytatódik. A legfiatalabb játékos felhajt egy kártyát, amelyen három kép szerepel. A cél, hogy a játékosok a lehető leggyorsabban megtalálják ezeket a képeket a játéktáblán, amíg az időmérő homokóra le nem pereg. Ha egy játékos sikeresen megtalálja mindhárom képet, kap egy csillagot, hiba esetén viszont egy csillagot el kell venni. A legtöbb csillagot összegyűjtő játékos nyer.

Második játékmód

A csillagokat osszátok el egyenlően a játékosok között. A kártyákat helyezzétek el a középpontban, képpel lefelé. Amikor egy játékos felhajt egy kártyát, mindenki azonnal kezdi a keresést a kártyán szereplő képek után. Aki először talál meg egy képet, az tesz rá egy jelölőt. Ha minden kép megtalálása megtörtént, jön a következő kártya. Aki a legtöbb képet találja meg, az nyer csillagokat a többiektől.

Külön szabályok 2 játékos esetén:

A több jelölőt elhelyező játékos nyer egy csillagot a másiktól.

3 játékos esetében:

Aki elsőként helyez el három jelölőt, az mindenkitől kap egy-egy csillagot. Ha minden játékosnak egy jelölője van a táblán, senki sem kap csillagot. Ha egy játékosnak kettő, egy másiknak egy, a harmadiknak pedig egyáltalán nincs jelölője, csak a két jelölőt elhelyező játékos kap csillagot.

4 játékos esetében:

Hasonló a szabály, mint három játékosnál, de itt ha három játékosnak van egy-egy jelölője, akkor mindhárman kapnak egy-egy csillagot a negyediktől.

A játék akkor ér véget, ha elfogytak a kártyák, vagy ha valaki minden csillagot megszerzett a többiektől.

Szabályaitokat testreszabhatjátok, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!

Kívánunk izgalmas játékot és sikeres nyomozást!

A kártyajáték kiváló figyelemfejlesztő játék. A figyelemfejlesztésről bővebben ITT olvashatsz.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés