Djeco ABC Dring szókincsfejlesztő társasjáték

7390 Ft

ABC Dring szókincsfejlesztő és szinonímakereső társasjáték.

7 éves kortól ajánlott.

Minden rendeléshez meglepetés játék!

A rendelésedhez egy általam készített meglepetés játékot is csomagolok.

~

Gyors és megbízható szállítás!

Az ország legjobb futárszolgáltatával dolgozom, hogy a rendelésed biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha a megrendelt játék mégsem az, amire számítottál küld vissza és természetesen visszakapod a teljes árat.

Elfogyott

Elfogyott

Mondjad gyorsan! Vidám társasjáték szókincsbővítésre

Kicsit az "Amerikából jöttem" játékra hasonlít. Cselekvést mutató kártya mellé húzunk egy betűkártyát, ezzel a kezdőbetűvel kell egy szóban meghatározni a kártyán látható szituációt.

A játék célja: Legyél te az, aki 10 betűkártyát először tudja összegyűjteni.

Játékszabály: A helyszíneket (szituációkat) és a betűket tartalmazó kártyákat külön pakliban helyezzük az asztal közepére, képes felükkel lefordítva.  Vegyen fel négy lapot a szituáció-kártyák közül és tegye az asztal közepére. Aztán húzzon egyet a betűkártyák közül, és tegye a többi 4 lap mellé. Ezt követően az összes játékosnak egy olyan szót kell keresniük, amely látható a felfordított 4 kártya bármelyikén és az adott betűvel kezdődik. Amint az egyik játékos úgy gondolja, hogy eszébe jutott egy megfelelő szó, nyomja meg a csengőt és gyorsan mondja is ki. Meg is kell mutatni képen azt a dolgot, melynek neve a kihúzott betűvel kezdődik. Ha a játékosok egyetértenek, az a játékos, aki először talált a feltételeknek megfelelő szót, megnyeri a betűt. Mindent megnyert betű 1 pontot ér. A játékot az nyeri, aki először gyűjti össze a 10 pontot.

A doboz tartalma:

  • 44 db helyszín-kártya
  • 41 db betűkártya
  • 1 db csengő

Ajánlott életkor: 7 - 99 éves korig

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés