Djeco Célzó játék

4190 Ft

Puha labdás állatfigurás dobójáték, amely tökéletes szórakozást nyújt jó időben a szabadban, a kertben, vagy rossz idő esetén a lakásban. Ez a játék vidámságot hoz a mozgásba, és ösztönzi a gyerekeket az aktív kikapcsolódásra.

1 készleten

Ez a játék tíz humoros állatfigurás célpontra irányul, amelyekre a játékosoknak puha műanyag labdákkal kell lövöldözniük. Egy klasszikus és szórakoztató tevékenység, amely garantáltan leköti a gyerekek figyelmét órákra. A célfigurák kúp formájában készülnek, amiket egy impozáns piramis alakzatban lehet felállítani, méretei 38 x 41 cm. A játék befejezése után ezek a kúpok egymásba helyezhetőek, így minimális helyet foglalnak, csupán 14 x 10 cm-t. A tisztításuk rendkívül egyszerű, hiszen a kúpok és a puha műanyag labda anyaga könnyedén mosható.

Tovább bővítve a játékot, a különböző színű és formájú állatfigurák nem csupán a gyerekek szórakoztatását szolgálják, de fejlesztik a célzás és a motorikus készségeket is. A játékot kiegészítheti különböző szintek bevezetése, ahol minden egyes állatfigura eltérő pontszámot jelent, így növelve a játék izgalmát és versengési lehetőségét. Ezen felül a kúpok különböző magasságban és távolságban történő elrendezése lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy különféle nehézségi szinteken próbálhassák ki ügyességüket, ami hozzájárul a játék változatosságához és hosszú távú érdeklődés fenntartásához.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés