Djeco kártyajáték- szélsebesen- Misterix

3350 Ft

Ebben a Djeco által készített kártyajátékban a figyelem és megfigyelés kerül előtérbe. Találd meg a sorban az eltérő elemet!

Elfogyott

Ez a különleges kártyajáték a kicsik és nagyok figyelmét egyaránt próbára teszi, miközben játékosan fejleszti a részletek megfigyelésének képességét és a vizuális memóriát. A játék során a résztvevőknek gyorsan kell felismerniük és jelezniük az egyes kártyákon található eltéréseket, ami kihívást és szórakozást nyújt minden korosztálynak.

A játék alapelve egyszerű, de mégis izgalmas. Minden körben a játékosoknak egy kártyalapot kell vizsgálniuk, hogy megtalálják az eltérő elemet – a "kakukktojást" –, amely nem illeszkedik a többi ábra közé. Ez lehet például egy nyúl egy macskákat ábrázoló sorban. Ez a feladat nem csak a gyerekeknek okoz örömöt, hanem a felnőttek számára is remek szórakozást nyújt, mivel elősegíti a generációk közötti játékot és interakciót.

A játék azért különösen hasznos, mert segít fejleszteni a gyors reakcióidőt és a koncentrációs képességet, miközben a játékosok nevetgélve töltik az idejüket. Az egyedi és színes designú kártyák vizuális élményt is nyújtanak, ami tovább fokozza a játék élményét.

A csomag tartalmaz 54 kártyalapot, amelyek különféle képekkel és ábrákkal vannak ellátva, valamint egy útmutatót, amely segít a játékszabályok megértésében és a játék elkezdésében. A doboz kompakt mérete (8,5 x 11,7 x 2,8 cm) lehetővé teszi, hogy a játékot könnyen magunkkal vihessük utazáskor, kirándulásokra vagy csak egy baráti összejövetelre, biztosítva ezzel a szórakozást bárhol és bármikor.

Összességében ez a kártyajáték tökéletes eszköz a vizuális észlelés és a memória fejlesztésére, miközben élvezetes és interaktív módon ösztönöz a gyors gondolkodásra és reakcióra.

 

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés