DJECO MÁGNESES BETŰKÉSZET-KISBETŰK 83 DB-OS

6960 Ft

Ez a készlet egy gazdagon megtöltött dobozt kínál, amely számos mágneses kisbetűt tartalmaz. Minden egyes betűt úgy terveztek, hogy könnyen kezelhető és sokoldalú legyen, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy szavakat és mondatokat alkossanak a hűtőszekrény ajtaján, vagy bármely más mágneses felületen.

1 készleten

Ez a kreatív készlet egy dobozban kínál egy gazdag választékot mágneses kisbetűkből, amelyekkel a gyerekek játékosan fedezhetik fel az írás és olvasás alapjait. A doboz tartalma lehetővé teszi, hogy a gyerekek különféle szavakat és üzeneteket formáljanak meg, például a hűtőajtón, így megkönnyítve az olyan mindennapi feladatokat, mint a bevásárlólista összeállítása. Ez nem csak egy szórakoztató tevékenység, hanem egy remek eszköz az ABC megismeréséhez és a helyesírás gyakorlásához is, alkalmazható bármely fémfelületen, legyen az hűtő vagy lapradiátor.

A csomag tartalmaz 83 mágneses kisbetűt, melyek magassága 3,2 cm, biztosítva ezzel, hogy még a kisebb gyerekek számára is könnyen kezelhetőek legyenek. A betűk tároló dobozának méretei 21,8 cm x 18,8 cm x 3 cm, így tárolása egyszerű és nem foglal sok helyet.

Ajánlott a 4 és 8 éves korosztály számára, ez a készlet nemcsak, hogy fejleszti a gyerekek nyelvi készségeit, de a finommotorikus mozgásokat és a kéz-szem koordinációt is javítja, ahogy a különböző betűket helyezgetik. A betűk faanyagból készültek, mágneses hátoldallal, így biztosítva a tartósságot és a könnyű használatot.

Ideális választás minden gyermek számára, ez a mágneses kisbetűkkel teli doboz nem csak a tanulást teszi szórakoztatóvá, hanem segít a gyerekeknek játékosan elsajátítani az írás és olvasás alapjait.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés