Djeco Torpedo

7790 Ft

Hagyományos tengeralattjáró játék, amely az amőba játékszabályain alapul. Alkalmas a koordinátarendszer alapjainak elsajátítására.

1 készleten

Egyedi tervezésű klasszikus tengeralattjárós játék, amelyet kifejezetten a kisebbek igényeire szabtak. A gyártó által elegánsan kivitelezett formadobozban érkezik, amely önmagában is izgalmas játéklehetőséget kínál a gyermeknek, emellett pedig csodálatos dísze lehet bármelyik gyerekszobának. Mivel a játékot mágneses táblán játszák, ezért kiválóan alkalmas szórakoztató társasjátéknak hosszabb utazások alatt. A játék célja az, hogy a játékosok elsőként süllyesszék el az ellenfél hajóit.

Ez a mágneses tengeri csatajáték egyszerűsített jelölésekkel van ellátva a fiatal, kezdő tengerészek számára, például a "kék/bálna" jelölés használatával a hagyományos "B/3" koordináta helyett, amely segít a gyerekeknek könnyedén megtanulni a koordináták alapján történő tájékozódást. Így később az iskolában már nem jelent majd nehézséget az x és y tengelyen történő navigáció, vagy a pontok helyes megjelölése a matematikai füzetben.

A csomag tartalmaz két mágneses táblát, két 5 hajóból álló készletet, 22 kék és 18 piros zsetont, 16 hajómodell kártyát, valamint két fa táblatartó állványt. A doboz méretei 21 x 17 x 6 cm.

Ajánlott életkor 5 és 10 év közötti gyerekeknek.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés