Érzelem kockák társasjáték

6490 Ft

Az érzelmi intelligencia kulcsfontosságú szerepet játszik az életben, és a kisgyerekek számára különösen fontos, hogy minél korábban megértsék és megtanulják érzelmeket kifejezni és megérteni.  Az érzelmek felismerése az érzelmi intelligencia egyik alappillére. Továbbá segít abban is, hogy a gyerekek jobban megértsék önmagukat és másokat, és könnyebben kommunikáljanak az érzelmeikről. Az „Érzelmek Kockái” társasjáték  egy nagyon hatékony és játékos módja annak, hogy a gyermekek fejlesszék az érzelmi intelligenciájukat és az empátiás képességüket.

Minden rendeléshez meglepetés játék!

A rendelésedhez egy általam készített meglepetés játékot is csomagolok.

~

Gyors és megbízható szállítás!

Az ország legjobb futárszolgáltatával dolgozom, hogy a rendelésed biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha a megrendelt játék mégsem az, amire számítottál küld vissza és természetesen visszakapod a teljes árat.

Elfogyott

Elfogyott

A kifejezően illusztrált képekhez kapcsolódó kérdések, megkezdett mondatok és szituációk elmélyítik a gyerekek érzelmekhez fűződő megértését, ugyanis segítségükkel kapcsolni tudják az elnevezéseket egy-egy velük megtörtént hasonló helyzethez.  Válaszadás közben tudatosítják, hogy mi válthatja ki az adott érzéseket – mind önmagukban, mind másokban, valamint felismerhetik az érzelmek és a viselkedés közötti párhuzamot.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés