Érzelmeink nyomában könyv és társasjáték

5990 Ft

Az „Érzelmeink nyomában” társasjáték egy izgalmas kincskeresés során teszi lehetővé a játékosoknak, hogy jobban megismerjék egymás érzelmeit. A játékosok különféle állatokkal találkoznak, melyek mindegyike egy-egy érzelemhez kapcsolódik. A játékosok  elmesélnek egymásnak egy-egy olyan élményt, amelyet korábban átéltek, és amely az adott érzelemre emlékezteti őket. Az iránytű kártyákon található különféle szituációkhoz kapcsolódóan a játékosoknak meg kell nevezniük, azt az érzést, amit kiváltanak belőlük. A társasjáték segít abban, hogy az érzelmekről való beszélgetés természetes legyen. A játékosok kincseket kapnak válaszaikért.

Kétféleképpen is játszható, akár kooperatív vagy vesztes-nyerő formában is.

Minden rendeléshez meglepetés játék!

A rendelésedhez egy általam készített meglepetés játékot is csomagolok.

~

Gyors és megbízható szállítás!

Az ország legjobb futárszolgáltatával dolgozom, hogy a rendelésed biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha a megrendelt játék mégsem az, amire számítottál küld vissza és természetesen visszakapod a teljes árat.

Elfogyott

Elfogyott

A társas kapcsolatok működtetésének alapfeltétele, hogy saját érzelmeinket és mások érzelmeit felismerjük és megtanuljuk kezelni azokat. Nélkülözhetetlen, hogy a gyerekek megtanulják azonosítani, és kifejezni érzéseiket. A könyvben megjelenő állatok humorral vezetik be a gyermekeket az érzelmek világába.  A könyv végén találsz egy hangulatkereket is, aminek segítségével bárhol, bármikor kifejezhetitek pillanatnyi érzéseiteket . Játékosok száma: 2-6 fő Játékidő: játékváltozattól függően 15-45 perc Életkor: 5+

A doboz tartalma:

  • 1 db játékpálya
  • 60 db iránytű kérdéskártya
  • 6 db játékfigura
  • 53 db kincs

A játékos dobott értéknek megfelelően lépnek a játéktáblán. Ha egy állatot ábrázoló mezőre lép, akkor el kell mesélnie egy saját élményt, amely kapcsolódik az adott érzelemhez. A feladat teljesítése után a játékos egy kincset kap.

Ha az iránytű kártya mezőre lép, akkor fel kell húzni egy kártyát a pakliból, és válaszolni kell a feltett kérdésre. Ha a feladatot sikeresen teljesíti, akkor egy kincset kap.

A játékot a táblán lévő titkos átjárók teszik izgalmassá, amelyek mindkét irányba használhatóak.

  1. A játékot az nyeri, aki leghamarább ér célba.
  2. A játékot az nyeri, aki a legtöbb kincset gyűjti össze.
  3. A játék játszható úgy, hogy a játék kezdetén megbeszélik a játékosok, hogy hány kincset szeretnének összegyűjteni közösen és majd egy közös dobozba gyűjtik össze. A játék akkor ér végezet, ha összegyűlt az a megbeszélt darabszámú kincs.
  4. A játékot az nyeri, akinek először sikerül adott számú (pl: 7) kincset összegyűjteni.
  5. A játék játszható úgy is, hogy pl: 15 perc áll a rendelkezésre és ezt mérjük stopperórával. Ha letelt vége a játéknak.

A játékról készült videót itt találod: https://www.youtube.com/watch?v=Z7INpKiGLqQ

 

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés