Érzelmese

5490 Ft

Érzel-mese  érzelmi intelligenciát fejlesztő játéka 4 éves kortól. Az EQ fejlesztő játékunk összeállításában Kádár Annamária is segítségünkre volt nagyszerű javaslataival.
Az Érzel-mese játékot azért alkottuk meg, hogy legyen egy olyan eszköz a szülők, vagy a gyermekekkel dolgozó szakemberek kezében, ami lehetőséget biztosít az érzelmekről szóló beszélgetésekre. Ezzel a csomaggal számos játék játszható, mely az érzelmi intelligencia több részterületére hat. Segít felismerni az érzelmeinket, megfogalmazni adott szituációban átélteket, a körülöttünk élők „bőrébe bújva” átgondolhatjuk, hogy vajon a másik mit érez.

Elfogyott

Az érzelmi intelligencia  befolyásolja a viselkedést,  bizonyos dolgokra adott választ. Ez egy fejleszthető képesség, ami a sikeres emberek nagy többségének a birtokában van. Az is a magas érzelmi intelligencia szintjét mutatja, hogy az emberi kapcsolatok kiegyensúlyozottak. Kutatások bizonyítják, hogy az az ember, akinek az EQ szintje magasabb másokénál, jobban kezeli a stresszes helyzeteket, így az életben boldogabb is sikeresebb lehet. Ezért is fontos már a gyerekeknél gyermekkorban elkezdeni az érzelmi intelligencia fejlesztését.

Az Érzel-mese játékot azért alkottuk meg, hogy legyen egy olyan eszköz a szülők, vagy a gyermekekkel dolgozó szakemberek kezében, ami lehetőséget biztosít az érzelmekről szóló beszélgetésekre.

A játékban levő helyszíntáblák a gyermekek számára ismerős, napi szinten megjelenő színtereket ábrázolnak, így minden tábla rengeteg történetet, eseményt hív elő gondolataikból.

A játékhoz összeállítottunk 12+1 játékszabályt is.

Néhány ötlet:

-memória az érzelmekkel
-pantomim
-Élet-mese
-Anya-apa ezt mondja
-Ha erre járok, ezt érzem
-Mit érezhet?
-Mese az érzelmekről
-Tabula rasa

A játék tartalma:
-30 érzelemkártya
-14 karakterkártya
-10 kétoldalas helyszín és szituációkártya

Kellemes szórakozást, izgalmas beszélgetéseket kívánunk!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés