Érzelmek-Emotico fejlesztő játék

5690 Ft

Ez a társasjáték remek eszköz, hogy megtanulják felismerni és kifejezni az érzelmeiket.

1 készleten

Fedezd fel a játék új dimenzióit, amely érzelmek világába kalauzol! Bemutatjuk az érzelmi intelligencia fejlesztésének forradalmi eszközét, egy játékot, ami nem csak szórakoztat, de tanít is. Ez a különleges társasjáték a gyermekkor legfontosabb készségeire összpontosít: az érzelmek felismerésére és kifejezésére. Képzeld el, ahogy gyermeked játékos formában tanulja meg, hogyan ismerje fel és fogalmazza meg érzéseit, miközben fejleszti matematikai és nyelvi képességeit is.

A csomag tartalmaz 24 izgalmas kihíváskártyát, egy mágneses játéktáblát, 29 mágneses figurát, 6 jutalomjegyet, és egy használati útmutatót. Mind gyönyörűen kivitelezve, FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból és kartonból készült.

Az ajánlott életkor 4-8 éves korosztály számára kínál fejlesztési lehetőségeket, miközben a család minden tagjának örömteli együttlétet biztosít. Legyen szó fiúkról, lányokról vagy mindkettőről, ez a játék garantáltan gazdagítja őket az érzelmi intelligencia, a matematikai gondolkodás és a nyelvi kifejezés terén.

Merülj el te is ebben az érzelmi intelligenciát fejlesztő kalandban, ahol a tanulás találkozik a szórakozással, és fedezd fel gyermeked rejtett képességeit!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés