Gyorsan és ügyesen–mozgáskoordinációt fejlesztő csomag 3–4 éveseknek

4490 Ft

3-4 éves gyerekek mozgáskoordinációjának fejlesztésére kiválóan használható játék.

A gyerekek fejlődésében a mozgásfejlődés kiemelten fontos, ami nem pótolható. Hatással van a pszichés fejlődésre, gondolkodási képességek fejlődésére, tehát a gyermek személyiségfejlődésre is.

Csomag tartalma:

1 db játékszabály, 30 db feladatkártya, 1 db homokóra

+ ingyenesen letölthető online tartalom

Nézd meg a videót a csomagról:
https://www.facebook.com/okosovisok/videos/2283992945216515/

1 készleten

A játéktesztelések során azt tapasztaltuk, hogy a gyerekek mindig újra és újra szerették volna játszani az érdekesebbnél érdekesebb feladatokkal.

Azok a családok, aki használták a játékokat, arról számoltak be, azt mondták hogy a gyermekek aktivitása pozitívan megváltozott. Nagyon sok esetben már néhány hét alatt jelentős változás tapasztalható.
Vásárold meg ezt a fejlesztőjátékot most, és kezdjétek el még óvodás korban, hogy az iskolában a tanulásban a gyermekednek sikerélménye legyen.

Minden gyermek más és más, ezért a szakemberek meghatároztak egy időintervallumot, hogy mikor kell az adott mozgásformát a gyermeknek elsajátítani. Amennyiben ettől eltér, érdemes szakembertől segítségét kérni. Amennyiben érdekel, hogy szülőként mire kell odafigyelni és mikor kell szakemberhez fordulni olvasd el a linken található bejegyzésemet. https://www.jatszvaolvass.hu/helyes-mozgasfejlodes/

Csomag tartalma:

1 db játékszabály, 30 db feladatkártya, 1 db homokóra

+ ingyenesen letölthető online tartalom

Nézd meg a videót a játékcsomagról:

https://www.facebook.com/okosovisok/videos/2283992945216515/

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés