Gyorsan és ügyesen–mozgáskoordinációt fejlesztő csomag 4–5 éveseknek

4490 Ft

4-5 éves gyerekek mozgáskoordinációjának fejlesztésére kiválóan használható játék. Akár óvónők, pedagógusok, fejlesztő pedagógusok, gyógypedagógusok is remekül tudják használni a munkájuk során.

2 készleten

Minden gyermek más és más, ezért a szakemberek meghatároztak egy időintervallumot, hogy mikor kell az adott mozgásformát a gyermeknek elsajátítani. Amennyiben ettől eltér, érdemes szakembertől segítségét kérni. Amennyiben érdekel, hogy szülőként mire kell odafigyelni és mikor kell szakemberhez fordulni olvasd el a linken található bejegyzésemet. https://www.jatszvaolvass.hu/helyes-mozgasfejlodes/

A játék menete:

Keverjük össze a kártyákat, és terítsük szét úgy, hogy a színes oldaluk legyen fölfelé! A különböző színű kártyák más-más feladat jelölnek. A piros kártyák utánzó mozgásokat, a kék kártyák a névutókat, zöldek a testrészeket gyakoroltatja. A játékos pörget a nyíllal és amilyen színű mezőn áll meg a nyíl, olyan színű kártyából választ egyet, és végzi el az adott feladatot. Ha sikerül, a kártya az övé, és a mellette ülő játékos következik. A sárga mezők 1-1 mondókát rejtenek, melyeket utánzó mozgással kísérhetünk.  A játék végén az nyeri, akinek a legtöbb kártyát sikerül összegyűjtenie.

Jó szórakozást!

Csomag tartalma:

1 db kör alakú játéktábla, 30 db feladatkártya, 1 db Játékszabály, 1 db dobókocka, 4 db bábu