Gyorsasági figyelemfejlesztő kártyajáték a Dobble játékok mintájára (állatok)

990 Ft

Akár családi találkozó, akár baráti összejövetel, vagy csak egy esős napon való szórakozás a cél, ez a játék minden alkalommal mosolyt csal a résztvevők arcára. Készülj fel egy kihívásokkal teli, gyors tempójú játékra, ahol a gyors reakcióidő és a pontos megfigyelés a győzelem záloga!

1 készleten

Ismerd meg ezt a Dobble játékok által inspirált, élénk tempójú megfigyelési kártyajátékot, amely ideális kiegészítője lehet bármely családi játéknapnak. Ez a játék, amely minden generáció számára izgalmat és kihívást kínál, a gyors észrevételeken és gyorsaságon alapul. A résztvevők célja, hogy az elsők között találják meg a különféle kártyákon megjelenő egyező szimbólumokat, ahol minden kártya egyedülálló és csak egy közös jelképpel rendelkezik. A jelképek eltérő nagysága és pozíciója teszi próbára a játékosok ügyességét, fokozva a játék izgalmát minden egyes körben.

A játék 2-től 8 fő-ig terjedő társaságok számára tervezett, és a könnyen megérthető játékszabályoknak köszönhetően gyorsan belekezdhetnek a játékba. A készlet 54 változatos témájú kártyát tartalmaz, állatoktól kezdve a járműveken át a gyümölcsökig és zöldségekig, nem csupán színesítve a játékot, hanem támogatva a nyelvi készségek fejlődését is.

Az egyszerű csomagolású kártyák könnyedén magaddal viheted, így bármikor készen állsz egy gyors játékra. Egyedi szabályrendszerünk, amely a Dobble játékokból merít inspirációt, öt különféle játékmódot kínál, biztosítva, hogy a játék mindig új és izgalmas maradjon.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés