Gyorsasági figyelemfejlesztő kártyajáték a Dobble játékok mintájára (gyümölcsök)

990 Ft

A figyelem és a koncentráció fejlesztése sosem volt még ilyen szórakoztató! A játék nem csak egy kitűnő módja a családi és baráti összejövetelek feldobásának, de egyben egy kiváló eszköz is a figyelemfejlesztésre. A gyors tempójú játékok, mint ez, kritikus szerepet játszanak a kognitív képességek, mint a figyelem, a memória és a problémamegoldó készségek fejlesztésében. Engedd, hogy ez a játék segítsen neked és szeretteidnek fejleszteni a kognitív képességeket, miközben élvezetes időtöltést biztosít mindenki számára. Készítsd elő a reflexeidet és élesítsd meg a megfigyelőképességedet, mert ez a játék garantáltan mindenkit próbára tesz!

Elfogyott

Merülj el ebben a pezsgő és figyelmet követelő kártyajátékban, amely a népszerű Dobble játékok inspirálta világába repít! Tökéletes választás minden korosztály számára, ez a játék a gyors megfigyelés és a gyors reakció erejére épít, tesztelve a résztvevők éberségét és reflexeit. Fedezd fel a kártyákon rejlő titkos egyezőségeket, ahol minden darab egyedülálló és csupán egyetlen közös szimbólumot oszt meg a többivel. Az eltérő méretű és pozíciójú szimbólumok igazi kihívást jelentenek, felpörgetve a játék tempóját minden egyes menetben.

A játék 2-8 személy közötti játékra lett tervezve, gyorsan tanulható szabályokkal, így akár percek alatt belekezdhettek az izgalmakba. A csomag 54 különböző témájú kártyát tartalmaz – állatoktól gyümölcsökig, járművektől tárgyakig – nem csak szórakoztatva, hanem értékes lehetőséget biztosítva a szókincs és az idegen nyelvi készségek fejlesztésére is.

Az egyszerű csomagolású készlet bárhova könnyedén magaddal vihető, így bárhol, bármikor készen állhatsz egy gyors játékra. Az öt különböző játékmód biztosítja, hogy a játék sosem válik unalmassá, mindig új kihívásokkal szolgálva.

A kártyajáték kiváló figyelemfejlesztő játék. A figyelemfejlesztésről bővebben ITT olvashatsz.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés