Gyorsasági figyelemfejlesztő kártyajáték a Dobble játékok mintájára (tárgy)

990 Ft

Fedezd fel a Dobble játékok ihlette, izgalmas gyorsasági és megfigyelési kártyajátékunkat, amely tökéletes választás a családi játékestek színesítésére. Ez a dinamikus játék minden korosztálynak kihívást és szórakozást ígér, ahol a győzelem kulcsa az éles látás és a villámgyors reflexek.

1 készleten

Ez egy gyorsasági és megfigyelési készségeket fejlesztő játék, ahol a cél, hogy a játékosok gyorsan azonosítsák a különböző kártyákon található közös szimbólumokat, hasonlóan a Dobble játékszabályaihoz. Ez a játék kihívást jelent mind a gyerekek, mind a felnőttek számára, mivel a győzelemhez éles látásra és gyors reakcióidőre van szükség. A résztvevőknek versenyezniük kell, hogy felfedezzék a különféle kártyák közötti egyezőségeket, ahol minden kártya egyedülálló, és csak egy szimbólum egyezik meg a többi kártyával a pakliban. A szimbólumok különböző méretben és helyen jelennek meg a kártyákon, ami megnehezíti a feladatot. A játék, mivel a vizuális percepción és a reflexeken alapul, nem ad előnyt a felnőtteknek a gyerekekkel szemben, így kiváló családi szórakozást biztosít.

A játék 2-8 személy között játszható, és könnyen elsajátítható. A készlet 54 kártyát tartalmaz, melyek egyszer használatos csomagolásban kaphatók, anélkül, hogy papír- vagy fémdoboz tároló lenne mellékelve. Különböző témájú kártyacsomagok állnak rendelkezésre, mint például állatok, gyümölcsök és zöldségek, járművek, valamint tárgyak, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem értékes eszközök a szókincs és az idegen nyelvi alapszókincs fejlesztésére is, különösen a nagyobb gyerekek esetében.

Az alkotók öt különböző játékmódot javasolnak a játékhoz.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés