Itt és Ott – ismeretterjesztő társasjáték ovisoknak

4290 Ft

Az Itt és ott elnevezésű a társasjáték nemcsak segíti a gyermeked fejlődését, de önfeledt szórakozást biztosít a családnak, miközben sikerélményhez juttatja az óvodás korú gyermekedet.

 

Elfogyott

A játék menete:

Az asztalon helyezzük el a 16 db kemény kártyát a hátlapjukkal felfelé, illetve a kérdéskártyákat külön színüknek megfelelően 4 pakliba. Az első játékos kemény kártyák közül csukott szemmel kihúz egyet. A kihúzott kártyához kell megkeresni a hozzátartozó további 3 kártyát, amelyekből egy képet lehet összeilleszteni (egy játszótér, egy ház, egy állatkert, egy város). Ha a kép mind a 4 része meg van, ezt követően kezdődik a játék, amelyhez a kérdéseket a játékvezető teszi fel a kérdéskártyákon szereplő kérdések felolvasásával.  Ha a játékosnak sikerül megtalálnia a nagy képen azt a bizonyos dolgot, amire a kérdés rákérdez, akkor kap egy jutalomkorongot. Ha a játékos nem tud válaszolni, abban az esetben valamelyik játékos megmondja a helyes választ ő kapja a jutalomkorongot. A játékot az nyeri, aki a legtöbb jutalomszimbólumot gyűjtötte össze.

Extra játéklehetőség: A 4 kártyából kirakott képet 1 percig nézhetik a játékosok, utána lefordítjuk a kártyákat és emlékezetből kell válaszolni a kérdésekre.

Fejlesztési terület: memória, megfigyelő- és rendszerezőképesség, figyelem, térben-síkban való tájékozódás

A doboz tartalma: 1 db körtábla 6 db nagy(vastag) kártya 24 db kártya (testrészekről) 40 db jutalomszimbólum 1 db játékszabály

+ Óvodás dalok és mondókák ajándékba Hevesi Imi bácsi előadásában!