Játékos tanulás készlet – Interaktív foglalkoztató könyv – Tolki

32990 Ft

Az „Interaktív Játékos Tanulás” egy olyan interaktív hangoskönyv, amelyet elektronikus tollal lehet használni, és óvodásoknak és kisiskolásoknak szól, akik 3-7 évesek. A tananyag szórakoztató és több mint 1000 rögzített szöveganyagot és hanganyagot tartalmaz, amelyek dalokat, verseket és kvízjátékokat is magukban foglalnak, miközben rengeteg hasznos tanulnivalót kínálnak.

Fontos megjegyezni, hogy ez nem egy hagyományos mesekönyv; használata során a gyerekek számos képessége fejlődik. A könyv alkalmas arra, hogy a szülőkkel vagy testvérekkel együtt tanuljanak, de könnyen kezelhető, így akár önálló tanulásra is alkalmas.

A könyv vidám és könnyen kezelhető jellege miatt rendkívül népszerű a gyerekek körében.

1 készleten

Az "Interaktív Játékos Tanulás" egy olyan könyv, amelyet eredetileg 3-7 éves korosztálynak terveztünk, de tapasztalataink szerint az idősebb gyerekek is élvezik és hasznosnak találják. A könyv összeállításához gyermekpszichológusok és nevelők segítségét kértük, hogy a tartalom minél érdekesebb és hasznosabb legyen a kicsik számára.

Az oldalakon olyan témákkal foglalkozunk, amelyekkel a gyerekek gyakran találkoznak mindennapi életük során. Ezek közé tartozik a család, az étkezés, az időjárás, az orvosi rendelő, a bevásárlás, az óvodai jelmezbál, a családi kirándulások és sok más téma. A könyvben szórakoztató kvízjátékok segítik a gyerekeket a tanulásban és a tudásuk próbára tételében.

A könyv képi világa a kisiskolások rajzait idézi, és magában foglalja a magyar kiadásban ismert mondókákat és gyerekdalokat is. Brumi, a játékmackó szemszögéből mutatja be az egyes témákat, hogy még inkább vonzó legyen az ifjú olvasók számára.

A könyv narrátora Csuha Bori, aki hangjával élettel tölti meg az oldalakat.

Az "Interaktív Játékos Tanulás" elérhető készletben, amely tartalmazza az elektronikus tollat, vagy önállóan, az elektronikus toll nélkül is. Ha már van tolla valakinek, akkor elegendő az önálló könyvet beszereznie, mert a toll minden kiadvánnyal működik.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés