Katudi- beszédfejlesztő játék

7390 Ft

Ez egy Djeco által készített kommunikációs és szövegértési készségeket fejlesztő játék, amiben a játékosoknak gyorsabban kell felismerniük a játékvezető által leírt képet, mint a többieknek. Továbbá a játék fejleszti a memóriát és a megfigyelő készséget is.

 

1 készleten

Fedezd fel a "Cool School" kollekció új gyöngyszemét, egy különleges nyelvi és megfigyelői készségfejlesztő játékot, amely garantáltan leköti a gyermeked figyelmét, miközben játékosan tanul meg jobban figyelni és gondolatait pontosan kifejezni. A játék két szinten kínál kihívásokat: az alapszinten a képrészek helyes összepárosítása áll a középpontban, ahol a gyerekek a varázslatosan szép illusztrációk és a színes geometriai szimbólumok segítségével navigálhatnak. Ez az első lépés a figyelem és a pontos kifejezés gyakorlásához, mely készségek a második, nehezebb szinten tovább finomíthatók.

A "Cool School" játékok nem csupán szórakozásra terveztek; minden doboz egy újabb lehetőséget kínál a tanulásra és a tudás elmélyítésére. Ez a gyűjtemény kifejezetten a szókincs bővítésére, az egyszerű számítási műveletek elsajátítására, valamint az auditív figyelem és a memória fejlesztésére összpontosít. A "Cool School" játékok segítségével a gyermekek megtanulják a gondolkodás főbb és alcsoportjainak megértését, miközben az indirekt tanulás módszerével örömük lelnek a tanulás folyamatában.

A játék célja, hogy a résztvevők a játékvezető által adott leírások alapján a lehető leggyorsabban azonosítsák a megfelelő képeket, ezzel a legtöbb kártyát gyűjtve megnyerjék a játékot. Minden kör elején a játékosok egyikét játékvezetőnek választják, aki ezután kiválaszt néhány kártyát és azokat képpel lefelé helyezi maga elé. A többi játékos egy-egy, a kártyákkal megegyező játéktáblát kap. A játékvezető felhúz egy kártyát, és anélkül, hogy a képet a többieknek megmutatná, részletesen leírja azt. A cél, hogy a játékosok a leírás alapján megtalálják a képet a saját táblájukon. A leggyorsabb és pontos választ adó játékos kapja meg a kártyát. Hibás válasz esetén a játékos kiesik az adott körből. A kör akkor ér véget, amikor a játékvezető összes kártyája elfogy, és a legtöbb kártyát birtokló játékos nyeri a játékot.

A csomag tartalma:

    1. szint: 3 db képes tábla és 9 db feladatkártya
    1. szint: 3 db képes tábla és 12 db feladatkártya
  • 1 db játékszabály, 10 nyelven A játék méretei: 21,5 x 21,5 x 5 cm, így könnyen tárolható és magaddal viheted bárhova.

Ajánlott életkor: 4 - 10 éves korosztály számára, fiúknak és lányoknak egyaránt. Készülj fel egy kalandra, ahol a tanulás és a szórakozás kéz a kézben jár!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés