Koktél ruha – Himző és díszítő készlet

3390 Ft

A Djeco márka híres arról, hogy kiváló minőségű, izgalmas és egyedi kreatív játékokkal örvendezteti meg a gyerekeket. Ez a készlet sem kivétel, hiszen minden szükséges eszközt és anyagot tartalmaz, hogy Te is belekóstolhass a divattervezés izgalmas világába. A csomag tartalmaz többek között himzőtűt, színes fonalakat, különböző mintájú anyagokat és minden mást, ami szükséges lehet a tervezéshez és megvalósításhoz.

1 készleten

A Hímzés és Dekoráció Készlet nem csak a szórakozásról szól; ez a készlet a finommozgásokat, a színek megkülönböztetését, a minták azonosítását és a kreatív gondolkodást is fejleszti. Ideális választás minden korosztály számára, legyen szó gyerekekről vagy felnőttekről, akik a divat iránt érdeklődnek, szeretnek alkotni, és szívesen adnak egy csipetnyi egyediséget a mindennapjaikhoz.

Ne maradj le arról az alkalomról, hogy felfedezd magadban a művészt! A "Hímzés és Dekoráció Készlet" órákig tartó szórakozást és örömöt ígér, miközben lehetőséged nyílik egyedi, saját kezűleg készített divatdarabokkal bővíteni a ruhatáradat.

Rendeld meg még ma, és válj az elsővé, aki egyedi, saját készítésű kreációkkal tűnik ki baráti körében vagy a következő családi találkozón! A "Hímzés és Dekoráció Készlet" kiváló ajándék minden generációnak.

A készlet egy fantasztikus lehetőség a gyerekek számára, hogy fejlesszék finommotorikus készségeiket a varrás és hímzés gyakorlásával. A csomag tartalmaz egy előre nyomtatott anyagot, egy hímzőkeretet, egy hímzőtűt, három színes hímzőfonalat, csillámokat, egy ragasztótollat és egy színes útmutatót.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés