Koktél ruha – Himző és díszítő készlet

4590 Ft

Kreatív Műhely: Könyvborító Díszítés és Metálkép Alkotás: Fedezd fel a kreativitás végtelen lehetőségeit ezzel a sokoldalú füzettel, ami meghívást jelent a könyvborítók egyedi megjelenésének megalkotására és lenyűgöző metálképek készítésére.

1 készleten

Merülj el a kézműves alkotások világában ezzel a kétlépcsős kreatív készlettel, amely minden szükséges eszközt biztosít a füzetek, tankönyvek és emlékkönyvek egyedi díszítéséhez, valamint metálképek készítéséhez. Az eljárás során először a ragasztómatricát kell az előkészített felületre helyezni, ezt követően pedig a készletben található metálfóliákkal lehet kreatívan kiegészíteni a design-t. A kit tartalma lehetővé teszi, hogy saját ötleteiddel, vagy a mellékelt sablonok segítségével különleges metálképeket alkoss, így személyre szabott és egyedi megjelenésű füzeteket és könyveket hozhatsz létre, amelyek igazi művészi alkotásként tűnnek majd ki.

A csomag tartalmaz:

  • 8 lap ragasztó-matrica,
  • 10 lap metálfólia,
  • 12 db díszíthető kép.

Méretei: 18 x 15 x 3 cm, így tökéletesen alkalmas otthoni vagy iskolai kreatív foglalkozásokra.

"Az elkészítés módja" részletezi, hogyan hozd létre lépésről lépésre saját alkotásaidat.

Ajánlott 6 és 10 év közötti gyerekek számára, mind fiúknak, mind lányoknak, így bárki felfedezheti a kézműves alkotás örömét ezzel az egyedülálló és kreatív készlettel.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés