Mágneses-Tangram puzzle

2499 Ft

Fedezd fel a tangram csodálatos világát ezzel az egyedülálló mágneses könyvvel, amely egy hagyományos kínai kirakós játékot hoz el közvetlenül az otthonodba.

Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, akik szeretik a rejtvényeket és a kreatív játékokat. Merülj el a tangram rejtelmeiben ezzel az interaktív mágneses könyvvel!

1 készleten

A tangram egy hagyományos kínai kirakó játék, amely geometriai formákat használ az adott könyvben szereplő különféle alakzatok és mintázatok összeállításához. Ez a játék hét alap geometriai forma kombinációjából áll: egy négyzetből, egy paralelogrammából és öt derékszögű egyenlő szárú háromszögből, amelyek között két nagy, egy közepes és két kis méretű található. Ezekből a formákból rengeteg különböző figura állítható össze, amelyek emberekre, állatokra és tárgyakra hasonlítanak árnyképszerűen. A játék szabályai szerint minden darabot fel kell használni anélkül, hogy azok egymást átfednék. Ebben a különleges mágneses könyvben számos tangram-rejtvény és minta található, amelyek megoldására ösztönöz. A könyv egyik oldalán a színes fa tangram darabokat a mágneses felület segítségével helyezheted el. A játék elősegíti a gyermek logikai gondolkodását és problémamegoldó képességét.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés