Mini Suli Csomag

10500 Ft

Fejlesztéssel foglalkozó szakemberek által összeállított színes, több képességterületet együttesen fejlesztő feladatok tartalmazó csomag. A komplex fejlesztő csomagban egy Mini Ovi Alaptáblát és ötféle Játékos Oktató Feladatkártya-csomagot található. (1. Alaptábla, 2. játékos gondolkodás, 3. beszéd, 4. memória, 5, logikai gondolkodás, 6. számolás fejlesztésére használható feladatkártyák)

Elfogyott

A csomagokat az 5–8 éves korosztálynak ajánljuk. A kemény fedeles, nyitható Alaptábla bármelyik Mini Suli Oktató feladatkártyához is használható.

Ebben a különleges kiadványban több pedagógus munkája fekszik, akik garantálják, hogy a szórakoztató és változatos feladatok megoldásával játszva fejlesztheted óvodás gyermeked.

Ha szeretnéd, hogy ezzel a kiváló játékkal magalapozza gyermeked, azokat a képességeket, amelyek az iskolába lépéshez szükségesek, akkor válaszd ezt az Alaptáblát és a hozzátartozó Oktató Feladatkártyákat.

Önállóan is használható a sorozat különböző részei. Ebben a különleges kiadványban több pedagógus együttes munkája van, akik garantálják, hogy változatos feladatok segítségével játszva fejlesztheted óvodás gyermekedet.

Hogyan néz ki belülről?

A Mini Suli család valamennyi tagja ilyen kétoldalas feladatlapokat és kemény kártyákat tartalmaz.

 

Használata, tárolása egyszerű és praktikus!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés