Nagy Kompátia- Életkerekítő játékok I-II. Nagy kártyás

14900 Ft

A Kompátia – Életkerekítő játékgyűjteményt az Együttműködő Kommunikáció (EMK) ihlette. Célja, hogy élvezetes, izgalmas úton válhassanak elérhetővé, azok a képességek, amelyeket az EMK az érzelmi intelligenciánk és a társas kapcsolataink javítására kínál.

Minden rendeléshez meglepetés játék!

A rendelésedhez egy általam készített meglepetés játékot is csomagolok.
~

Gyors és megbízható szállítás!

Az ország legjobb futárszolgáltatával dolgozom, hogy a rendelésed biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha a megrendelt játék mégsem az, amire számítottál küld vissza és természetesen visszakapod a teljes árat.

Elfogyott

Nézz meg egy videót a Játszva Olvass! játékokról!

Elfogyott

Ez a játékgyűjtemény mindenkihez szól, aki játszani szeret: szórakozni, tanulni, fejlődni vágyó gyerekekhez, felnőttekhez egyaránt. Olyan játékokat kínál, amelyek humorral és felszabadultsággal, személyes és közösségi értékeket teremthetnek bármilyen társaságban. Vannak egyénileg, kettesben, kisebb-nagyobb alkalmi csoportokban játszható játékok. Megtalálhatod azt a játékot, amely éppen most a leginkább megszólít téged. Kedvedre alakíthatod bármelyiket, és magad is kitalálhatsz hasonlókat!

Ezekben a játékokban nincsenek sem vesztesek, sem győztesek. Lehetnek viszont kihívások és továbblépések egy-egy új képesség felé, és érhetnek „Aha!” élmények.

A bevezető részben az EMK odavonatkozó elméleti ismertetőjét olvashatjuk. A játékleírásokban pedig kis ikonok jelzik az ajánlott korosztályt, létszámot, eszközöket és a játék céljáról is olvashat.

Az EMK szemléletmódját bemutató – és immár mind a 4 elemét ismertető elméleti részek mellett – közel 80 játékos gyakorlat segít könnyed és természetes módon elsajátítani mindezt a tudást!

A játékcsomag tartalmaz:

  • 144 db-os teljes csomag 14,5 cm átmérőjű kártyákkal, angol és magyar felirattal
  • az EMK elméletét és 79 db játékos gyakorlatát leíró 336 oldalas könyvet

A játékról készült videót itt tudod megnézni:

Óvodában: https://www.youtube.com/watch?v=IfMXAE3LuNM&t=9s

Iskolában: https://www.youtube.com/watch?v=J-GH3PMHFS4&t=40s

Családban: https://www.youtube.com/watch?v=yp3t_7c8mH0&t=351s

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés