Programmino-téri orientációt fejlesztő játék

6990 Ft

A Djeco Eduludo sorozat legújabb játéka a programozást készíti elő az ötletes, 24 feladványt tartalmazó játékkal.
A megfelelő mezőre helyezett irányokat jelölő lapkákkal a gyermek segíthet például a macinak eljutni a mézesbödönhöz. Egyenesen haladó és 90 fokban elforduló nyilak közül választhat a gyermek.
Önellenőrzésre is van lehetőség a megoldáskártyákkal.
A játék segítségével fejleszthető a síkban tájékozódás-, és a logikai képesség is.

Programmino játékszabályát ITT találod.

Figyelj meg egy egyszerű és szórakoztató játékot az Eduludo kollekcióból, amely segít fejleszteni a gyermeked téri-orientációs készségét síkban. Ez a játék kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermeked megtanulja, hogyan tájékozódjon a térben, miközben élvezi a játékot.

A játék rendkívül egyszerű és könnyen megtanulható. A gyermek a játéktáblán található illusztrált képek alapján keresi meg a képeken lévő állatokat. Ehhez nyilakat használ, hogy útvonalat építsen közvetlenül a térképen, ami segít neki eljutni egyik pontból a másikba.

Ez a játék nemcsak szórakoztató, de alapvető fejlesztő játék is, amely segít a téri-orientációs készség fejlesztésében. Pedagógusok és gyógypedagógusok világszerte használják a diszlexia prevenciós foglalkozásokon is, mivel hatékonyan támogatja a gyermek térbeli képességeinek fejlesztését.

Ezenkívül otthon is remekül használható játék, és nemcsak a szakemberekkel való foglalkozások során. A játék tartalmazza a következőket:

  • 12 db kétoldalas illusztrált játékalap kép
  • 15 db négyzet alakú fa zseton
  • 24 db megoldáskártya
  • 1 db játékszabály, amely elérhető 10 különböző nyelven
  • A csomagolás méretei: 22 x 22 x 4 cm

Ajánlott életkor: 4 - 6 éves korig

Anyaga: fa és keménykarton

Ez a játék mind fiúknak, mind lányoknak kiválóan alkalmas, így a gyermekeid bármelyikének ajándékozhatod. Fejlesztő és szórakoztató élményt nyújtva, amely segít a gyermeked térbeli képességeinek fejlesztésében.

A téri tájékozódás fejlesztéséről többet szeretnél tudni ITT találsz bővebb információkat.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés