Szómágus – nyelvi képességfejlesztő csomag 4–5 éveseknek

4490 Ft

Szómágus – nyelvi képességfejlesztő csomag 4-5 éveseknek

A Szómágus játék előkészíti az írás-olvasás tanulását.  A Szómágus komplex módon fejleszti a beszéd készséget, szókincset, a gondolkodást, a vizuális és auditív memóriát, valamint a matematikai-logikai gondolkodást és a téri-vizuális készségeket.

A játékot kitalálta és tervezte: Dr. Juhász Valéria PhD, Szegedi Tudományegyetem

1 készleten

Gondolkodtál már azon, hogy Te milyen módszerekkel és mennyire tudsz aktívan részt venni gyermeked beszédének fejlesztésében? A beszédkészség fejlesztés leghatékonyabb eszközei a játékok.

A megfelelő szókincs a gyerekeknél elengedhetetlen az iskolai tanulmányok megkezdéséhez és ahhoz, hogy jó eredményeket érjenek el majd az iskolában. Emiatt szükséges még az ovódás korú gyerekek számára a beszédkészség fejlesztése.

Szakértőink által a játék úgy van felépítve, hogy így önbizalmat adjon gyermekednek

A doboz tartalma:

 kártyacsomag  legyezőszabály- gyűjtemény  dobókocka

A kártyacsomag tartalma:

60 db lap (20 triász), 6 db üres kártya, 4 db segédkártya

A szülők beszámolóikból tudjuk, hogy amióta a játékot használják, gyermekeik választékosabban és érthetőbben fejezik ki magukat. Sokan jelezték, hogy a gyerekek idegen nyelv tanulása is könnyebbé vált!

Mivel ilyen lényeges tényező korunkban a kommunikáció, ezért javasoljuk számodra a Szómágus csomagot, hogy gyermeked ezen fejlesztett képessége által elérhesse majd, amire vágyik. Vásárold meg most, és kezdjétek a játékos gyakorlást!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés