Téri tájékozódást fejlesztő játék

9990 Ft

Tökéletes ajándék minden olyan szülőnek, pedagógusnak vagy gyermeknek, aki szeretné fejleszteni a gyerekek térbeli tájékozódási készségét, miközben kellemes és hasznos módon töltik el az idejüket.

1 készleten

A "Térbeli Tájékozódás Mester" egy különleges és innovatív játék, amely a térbeli tájékozódás és a formafelismerés készségeinek fejlesztését célozza meg minden korosztály számára. A játék egyedülállóan kombinálja a filc anyagból készült formákat és a hozzájuk kapcsolódó kártyákat, hogy interaktív és szórakoztató módon tanítson és fejlesszen.

A játékcsomag tartalmaz egy sor filc anyagból készült formát, melyek különböző geometriai alakzatokat képviselnek, valamint kártyákat, amelyeken különféle feladatok és minták találhatók. A játékosok feladata, hogy a kártyákon látható minták alapján helyezzék el a megfelelő formákat az alapanyagon. Ez a tevékenység nem csak a figyelmet és a megfigyelőképességet fejleszti, de a logikai gondolkodást és a problémamegoldó képességet is elősegíti.

A "Térbeli Tájékozódás Mester" játék különösen hasznos eszköz lehet óvodákban és iskolákban a korai matematikai és geometriai készségek fejlesztésére, valamint otthoni használatra is, ahol a szülők és gyermekek közös játéka során erősíthetik a családi kötelékeket. A filc anyagú elemek puhasága és rugalmassága biztonságos és kellemes tapintást nyújt, így a legkisebbek számára is ideális.

A játék elősegíti a térbeli tájékozódás, a formák és színek megkülönböztetésének képességét, miközben javítja a finommotorikus készségeket is. A feladatok változatossága és a különböző nehézségi szintek biztosítják, hogy a játék hosszú távon is érdekes és kihívást jelentő maradjon a gyerekek számára.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés