Utazós játék fém dobozban-Horgászós játék

2590 Ft

Az Utazó Horgászós Játék ideális módja annak, hogy a családok és barátok együtt tölthessenek minőségi időt, miközben élvezik a horgászat izgalmát és kihívását, bárhol is legyenek. Tökéletes ajándék minden alkalomra, és garantáltan kedvelt lesz a társasjátékok szerelmesei körében. Szerezze be még ma, és hozza el a horgászat örömét otthonába vagy utazásai során!

1 készleten

A Fém Dobozos Utazó Horgászós Játék egy izgalmas és interaktív társasjáték, amely a horgászat szerelmeseinek és a társasjátékok kedvelőinek egyaránt örömet szerez. Ez a játék tökéletes választás azok számára, akik szeretnék magukkal vinni egy kis szórakozást utazásaik során, legyen szó hosszú autóutakról, táborozásról vagy akár családi összejövetelekről.

A játék lényege, hogy a játékosok versengenek egymással, hogy ki tudja a legügyesebben és leggyorsabban "kihorgászni" a játéktáblán elhelyezett színes halakat egy mágneses horgászbot segítségével. A játék fejleszti a finommotorikus készségeket, a türelmet és a stratégiai gondolkodást, miközben óriási szórakozást nyújt minden korosztálynak.

A készlet egy elegáns és strapabíró fémdobozban érkezik, amely nemcsak hogy megvédi a játékelemeket, de rendkívül könnyűvé és kényelmessé teszi a tárolást és a szállítást is. A doboz tartalmazza a mágneses horgászbotokat, a színes műanyag halakat és a játéktáblát, amelyek mindegyike magas minőségű anyagokból készült, így garantálva a tartósságot és a hosszú távú használatot.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés