Utazós játék fém dobozban-térkép puzzle

2590 Ft

Fedezd fel ezt a 60 darabos puzzle-t, ami egy részletes és színes világtérképet ábrázol, tökéletes eszköz a földrajzi tudás játékos fejlesztésére!

1 készleten

Ez a kihívást jelentő, mégis szórakoztató puzzle nem csak a gyerekek térbeli érzékelését és problémamegoldó képességeit fejleszti, hanem bepillantást enged a világ különböző részeibe, országaiba, vizeibe és jellegzetességeibe. Miközben összeillesztik a darabokat, a gyerekek megismerkedhetnek a kontinensekkel, óceánokkal és a különféle kultúrákkal, ami serkenti kíváncsiságukat és bővíti látókörüket.

Kompakt méretében készül, így könnyen tárolható és magával vihető, bárhova is menjen a család. Ideális otthoni játéknak, iskolai eszköznek vagy akár utazás közbeni szórakozásnak. A puzzle összerakása nem csak egyedül, hanem családi vagy baráti körben is élvezetes tevékenység, elősegítve a közös munkát és a csapatépítést.

A 60 darabos világtérkép puzzle tökéletes ajándék minden kis felfedező számára, aki szeretné felfedezni a világ csodáit a saját otthonának kényelméből.

Ajánlott életkor: 5 éves kortól.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés