Djeco Pici Piac Társasjáték

7390 Ft

Számolás gyakorlására kiválóan alkalmas vásárlós társasjáték a Djecotól.

Minden rendeléshez meglepetés játék!

A rendelésedhez egy általam készített meglepetés játékot is csomagolok.

~

Gyors és megbízható szállítás!

Az ország legjobb futárszolgáltatával dolgozom, hogy a rendelésed biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha a megrendelt játék mégsem az, amire számítottál küld vissza és természetesen visszakapod a teljes árat.

Elfogyott

Elfogyott

Pici-piac társasjáték

Igen nagy szerencsére van szükség ebben a játékban, de mindenekelőtt, az a fontos, hogy  tudni kell a pénzzel gazdálkodni. Ez a játék játékosan tanítja az összeadás és a kivonást.

A vásárlós társasjáték, melyben a puzzle elemekből összerakható táblán haladnak a játékosok. A játék lényege, hogy legelőször összegyűjtsék a listájukon lévő árucikkeket.
Egyes mezőkre lépve a játékos eldöntheti, hogy vásárol-e, olyat, ami a listáján van, vagy inkább húz egy akciókártyát. Egy termék ára a bevásárlólistán látható, vásárláskor a játékos ezt az összeget a bankba teszi be. A pénzérméken 1-es, 2-es és 5-ös számjegy látható.
A játékot mindenki 15 petákkal kezdi, de a bank- és a P'tit market mezőre lépve a játékos megkapja a mezőn látható összeget.
A szórakozás mezők mindig pénzt visznek el a játékosoktól. Az akciókártyákon izgalmas dolgokkal találkozhatunk, mint például ajándékutalvány, ingyenjegy, bevásárlótáska elvesztése....
A játék során nem csak vásárlásra van mód. Amennyiben egy játékosnak elfogyna a pénze, akkor el is adhat árucikket a bevásárlókosarából.

A játék fejleszti a szókincset, segíti az egyszerű műveletek elsajátítását, logikus gondolkodást, figyelem, és a memória fejlesztését.

Játékszabály: ITT

Tartalma:

  • 1 db játékmező
  • 4 db bevásárlólista
  • 32 db játékpénz
  • 24 db bevásárló táska lap
  • 26 db feladatkártya
  • 4 db zseton
  • 1 db dobókocka
  • 1 db játékszabály (10 nyelven)

 


Ajánlott életkor: 5 - 10 éves korig

Játékidő: 15 perc

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés