beszédkészség, szókincsbővítés

szókincsbővítés

A beszédkészség és szókincsbővítés kiemelt fontosságú területe webáruházunknak. Az ebben a kategóriában található játékok szórakoztatóan fejlesztik e két területet a gyermekeknél úgy, hogy közben minőségi időt tölthetnek el együtt kicsik és nagyok. A fejlesztés így nem ” kötelező programként ” történik, hanem észrevétlenül, játékos keretek között.

A szókincsbővítés és ezzel együtt a beszédkészség megfelelő szintje a gyerekeknél elengedhetetlen az iskolai tanulmányok megkezdése előtt és alatt is, hogy a lehető legjobb eredményeket tudják elérni és ne kudarcként éljék meg az iskolát.

Válassz a beszédkészség, szókincsbővítés témájú termékek közül!

Mind a(z) 21 találat megjelenítve

Kitti02

Rólam

Miért hallgass rám?

Szalai – Lászlók Kitti, gyógypedagógus vagyok, a Játszva olvass! megálmodója és megalkotója.

A munkám során sok figyelemzavaros, diszlexiás gyermekkel találkozom, akiket nagyon nehezen tudok rávenni az olvasás gyakorlására, ezért mindenféle játékos megoldást kell kitalálnom. Innen jött az ötlet, hogy olyan játékokat tervezzek meg, amelyekkel a gyerekek játékosan gyakorolják az olvasást, illetve alkalmasak szókincsbővítésre is. A Játszva olvass játékokat használhatják pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, de akár szülők is, ezáltal megszerettetve a gyermekekkel az olvasást. A játékok párban játszhatóak. A közös játék lehetőséget ad a táras élmények szerzésére, a beszélgetésre, a szociális készségek fejlesztésére. Mindezek mellett a versengés motiválja a gyermekeket, ezáltal szívesebben gyakorolják az olvasást.

Hírlevél Feliratkozás

Ne maradj le az aktuális hírekről, cikkekről, hasznos információkról. Iratkozz fel a hírleveleimre. Csak kattints a gombra!

Ingyenes szállítás

15.000 Ft felett ingyen szállítjuk ki a rendelésedet.

Biztonságos fizetés

Fizetés kényelmesen és biztonságosan bankkártyával

100% elégedettség

14 napig bármikor visszavesszük a terméket.

Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre