Mini Ovi sorozat

10500 Ft

Fejlesztéssel foglalkozó szakemberek által összeállított színes, több képességterületet együttesen fejlesztő feladatok tartalmazó csomag. A komplex fejlesztő csomagban egy Mini Ovi Alaptáblát és ötféle Játékos Oktató Feladatkártya-csomagot található. (1. Alaptábla, 2. játékos gondolkodás, 3. beszéd, 4. memória, 5, logikai gondolkodás, 6. számolás fejlesztésére használható feladatkártyák)

1 készleten

A feladatkártya-csomagok kemény fedeles mappából állnak, amiben 15 lap és 6 kemény kártya található az adott témának megfelelően.

A csomagokat a 3–5 éves korosztálynak ajánljuk. A kemény fedeles, nyitható Alaptábla bármelyik Mini Ovi Oktató feladatkártyához felhasználható.

Ha szeretnéd, hogy ezzel a kiváló játékkal magalapozza gyermeked, azokat a képességeket, amelyek az iskolába lépéshez szükségesek, akkor válaszd ezt az Alaptáblát és a hozzátartozó Oktató Feladatkártyákat.

Önállóan is használható a sorozat különböző részei. Ebben a különleges kiadványban több pedagógus együttes munkája van, akik garantálják, hogy változatos feladatok segítségével játszva fejlesztheted óvodás gyermekedet.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés