téri tájékozódás

Téri tájékozódást fejlesztő játékok

A webáruházban kapható fejlesztő társasjátékok segítségével hatékonyan felkészíthetjük gyermekünket az iskolai feladatokra, iskoláskorú gyermekek esetében pedig játékosan fejleszthetjük ezen képességét.

A téri orientáció képessége elengedhetetlenül fontos az iskolai tanulmányok során, ugyanis ez a készség segíti elő a síkban és a térben való tájékozódást. Ez elengedhetetlenül fontos az olvasás, írás és számolás elsajátításához.

A webáruházban található szórakoztató fejlesztő játékok segítségével és a velük való rendszeres gyakorlás által a gyermek képes lesz  önmagát megismerni, könnyebbé teszi számára a szűkebb, majd a tágabb világban való tájékozódását. Emellett gyakorlatilag észrevétlen módon hozzájárul a gyermekek mozgáskoordinációjának, ügyességének, értelmi, érzelmi képességeinek fejlődéséhez is.

Válassz a termékek közül!

R

A gyermek keveri a jobb és bal oldalát, nincs kialakult "kezessége", problémát jelent az irányok beazonosítása, alkalmazása

R

Tükörírással ír bizonyos betűket, számokat, nehezen tanulja meg leírni a betűket, számokat

R

Gondot okoz a testrészeinek megnevezése

R

Gondot okoz az írás, olvasás iránya

R

Gondot okoz a tájékozódáshoz szükséges fogalmak használata, mint például alatta, fölötte, mögötte, stb.

R

Gondot okoz a sorok, oszlopok fogalmának alkalmazása

téri tájékozódást fejlesztő játékok
Kitti02

Rólam

Ki áll a webáruház mögött?

Szalai – Lászlók Kitti, gyógypedagógus vagyok, a Játszva olvass! megálmodója és megalkotója.

A munkám során sok figyelemzavaros, diszlexiás gyermekkel találkozom, akiket nagyon nehezen tudok rávenni az olvasás gyakorlására, ezért mindenféle játékos megoldást kell kitalálnom. Innen jött az ötlet, hogy olyan játékokat tervezzek meg, amelyekkel a gyerekek játékosan gyakorolják az olvasást. A Játszva olvass játékokat használhatják pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, de akár szülők is, ezáltal megszerettetve a gyermekekkel az olvasást. A játékok párban játszhatóak. A közös játék lehetőséget ad a táras élmények szerzésére, a beszélgetésre, a szociális készségek fejlesztésére. Mindezek mellett a versengés motiválja a gyermekeket, ezáltal szívesebben gyakorolják az olvasást.

Hírlevél Feliratkozás

Ne maradj le az aktuális hírekről, cikkekről, hasznos információkról. Iratkozz fel a hírleveleimre. Csak kattints a gombra!

Ingyenes szállítás

15.000 Ft felett ingyen szállítjuk ki a rendelésedet.

Biztonságos fizetés

Fizetés kényelmesen és biztonságosan bankkártyával

100% elégedettség

14 napig bármikor visszavesszük a terméket.

Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre