mozgáskoordináció

Mozgáskoordináció fejlesztő játékok

Miért fontos már egészen kicsi gyerekkorban a mozgáskoordináció fejlesztése? Azért, mert abban az esetben, ha nem megfelelően fejlődik a gyermek idegrendszerének ezen területe, problémái adódhatnak például a szem-kéz koordináció területén, vagy a téri tájékozódás során. Ezek pedig nélkülözhetetlenek az írás és az olvasás tanulásához. Nézz körül a webáruházunk mozgáskoordináció fejlesztő játékok kategóriájában, hogy gyermeked vagy diákod minél könnyebben vegye az iskolában az akadályokat!

Válassz a termékek közül!

Ingyenes szállítás

15.000 Ft felett ingyen szállítjuk ki a rendelésedet.

Biztonságos fizetés

Fizetés kényelmesen és biztonságosan bankkártyával

100% elégedettség

14 napig bármikor visszavesszük a terméket.

Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre

Kitti02

Rólam

Ki áll a webáruház mögött?

Szalai – Lászlók Kitti, gyógypedagógus vagyok, a Játszva olvass! megálmodója és megalkotója.

A munkám során sok figyelemzavaros, diszlexiás gyermekkel találkozom, akiket nagyon nehezen tudok rávenni az olvasás gyakorlására, ezért mindenféle játékos megoldást kell kitalálnom. Innen jött az ötlet, hogy olyan játékokat tervezzek meg, amelyekkel a gyerekek játékosan gyakorolják az olvasást. A Játszva olvass játékokat használhatják pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, de akár szülők is, ezáltal megszerettetve a gyermekekkel az olvasást. A játékok párban játszhatóak. A közös játék lehetőséget ad a táras élmények szerzésére, a beszélgetésre, a szociális készségek fejlesztésére. Mindezek mellett a versengés motiválja a gyermekeket, ezáltal szívesebben gyakorolják az olvasást.

Miért hasznosak a mozgáskoordináció fejlesztő játékok?

mozgáskoordináció fejlesztő játékok

Mozgáskoordináció fejlesztő játékok kicsiknek

A mozgás már az óvodáskorú gyerekeknél is nagyon fontos szerepet tölt be. Ebben a korban gyakorlatilag a mozgás segítségével tanulnak, illetve szereznek információkat a környezetükből. A mozgás az értelmi fejlődés alapja. A mozgáskoordináció fejlesztő játékok alkalmazása óvodás gyerekeknél elősegíti a későbbi magabiztos iskolakezdést.

mozgáskoordináció fejlesztő játékok kisiskolásoknak

Mozgáskoordináció fejlesztő játékok kisikolásoknak

A mozgáskoordináció nem megfelelő fejlődése illetve elmaradása a kortársakhoz képest az egyik legfőbb oka a tanulási zavarok kialakulásának. Fontos, hogy ebben az életkorban odafigyeljünk a nagymozgások fejlesztésére. Ehhez nyújtanak segítséget a webáruházban található mozgáskoordináció fejlesztő játékok. A gyerekek játszva mozognak és fejlődnek.

szórakoztató mozgáskoordináció fejlesztő játékok

Mozgáskoordináció fejlesztő játékok a szórakozásért

A mozgáskoordináció fejlesztő játékok használatával már rövid idő alatt is gyors eredményeket lehet elérni, mert ez a terület jól fejleszthető. Ezeket a játékokat a gyerkek nagyon szeretik használni, mivel kihasználják a mozgás iránti szeretetüket. Észre sem veszik, hogy közben fejlesztés zajlik. Újra és újra szeretnék játszani. Mindeközben pedig a család is minőségi időt tölt el együtt.

Hírlevél Feliratkozás

Ne maradj le az aktuális hírekről, cikkekről, hasznos információkról. Iratkozz fel a hírleveleimre. Csak kattints a gombra!