Vödrös lépegetős fejlesztő játék

3500 Ft

Amennyiben valóban kiváló szórakozási lehetőséget keresel, amelytől nem függ, hogy beltérben vagy a szabadban tartózkodsz, és ami még a mozgás örömét is biztosítja, akkor itt a megoldás: a vödrös lépegető pontosan ilyen!

1 készleten

A mozgás kulcsfontosságú szerepet játszik az értelmi fejlődésben. Az agy aktivizálódik a mozgásélmények által, ami elősegíti a tanulási képesség kialakulását. Sok esetben a tanulási nehézségek mögött a mozgásfejlődés elmaradása húzódik meg. A nagymozgások fejlesztése révén a gyermek jobban képes lesz figyelni, koncentrálni, és javul a mozgáskoordinációja is.

Ez a Vödrös lépegetős játék segítségével szórakoztatóan fejlődik a gyerekek mozgáskoordinációja. A vödrös lépegetés egy különleges ügyességi játék, ami kicsit olyan érzést kelt, mintha gólyalábakon sétálnánk, viszont teljesen új kihívásokkal és élményekkel szolgál. A játékhoz két darab vödör tartozik, amelyekhez zsinórok vannak rögzítve. A vödröket fordítva, nyílásukkal lefelé kell helyezni a talajra. A játékosok a lábaikat a zsinórokra helyezik.  Aki belejön a vödrökkel történő lépegetésbe, hamarosan nem is akarja abbahagyni, annyira magával ragadja az élmény.

 

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés