Fejlesztő játékok gyerekeknek 

Beszédkészség fejlesztése

Fejlesztő játékok, melyek szórakoztatva tanítják, fejlesztik a gyerekekek beszédkészségét.

Téri tájékozódás fejlesztés

Fejleszd gyermeked téri tájékozódását játékosan a webáruházban kapható termékekkel!

Játékos figyelem, memória fejlesztés

Fejleszd gyermeked figyelem és memória képességét játékosan a webáruházban kapható termékekkel!

Érzékelést, észlelést fejlesztő játékok

Az érzékelés, észlelés fejlesztésére alkalmas játékokat találhatod meg itt. Nem csak a tapintás, hanem a látás és hallás fejlesztésére is alkalmasak. Ez utóbbi kettő ( vizuális, akusztikus ) a tanulás szempontjából kiemelkedően fontos terület. Ha szeretnéd, hogy gyermeked jól teljesítsen az iskolában, érdemes itt körülnézned.

 Érzelmi intelligenciát fejlesztő játékok

Nem csak az IQ hanem az EQ, azaz az érzelmi intelligencia fejlesztése is kiemelkedően fontos a gyermekek számára. A játékok segítenek a gyerekeknek észrevenni és értelmezni a másik jelzéseit, érzelmeit, hangulatait és arra megfelelően reagálni. Ez segít a beilleszkedésben, a stabilabb kapcsolatok létrehozásában és a megfelelő döntések meghozatalában.

Mozgáskoordináció fejlesztése játékosan

Szórakoztató, kikapcsolódást nyújtó fejlesztő játékok gyermekeknek, melyekkel fejlesztheted mozgáskoordinációját. A kis- és nagymozgások nagyon fontosak a tanulási képességek sorában. Fontos a testséma kialakulása, a jó egyensúlyérzék és a finommotoros készségek is.

Téri tájékozódást fejlesztése szórakoztatóan

Játék webáruházunkban kapható fejlesztő játékok segítségével, hatékonyan és szórakoztatóan segítheted elő gyermeked téri tájékozódás képességeinek fejlődését. Az olvasás, írás és számolás elsajátításához rendkívül fontosak, milyen irányban olvasunk, írunk, számolunk. Sok esetben ezek is gondot okozhatnak a gyerekeknek.

Ingyenes szállítás

15.000 Ft felett ingyen szállítjuk ki a rendelésedet.

Biztonságos fizetés

Fizetés kényelmesen és biztonságosan bankkártyával

100% elégedettség

14 napig bármikor visszavesszük a terméket.

Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre

Fejlesztő játékok kategória és webáruház – Mit találhatsz itt?

Játszva olvasni és játszva tanulni sokkal szórakoztatóbb, mint a kötelező feladatokat megoldani. Sok gyereknek okoz problémát az iskolai tanulás, feladatok megoldása és bizony az is előfordulhat, hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem hajlandó otthon plusz fejlesztő feladatokat csinálni.

Webáruházunk erre kínál megoldást. Mert az itt kapható fejlesztő játékok segítségével öröm lesz a tanulás és a fejlesztés is. Nem csak a kisiskolások részére kínálunk megoldásokat, hanem az óvodáskorú gyermekeknek is, hogy felkészülten kezdjék meg az iskolát. A gyerekek észre sem veszik, hogy játék közben tanulnak vagy épp fejlesztik őket, mert azt csinálhatják, amit a legjobban szeretnek és ami ebben az életkorban a legfontosabb számukra: játszanak.

A fejlesztő játékokkal az egész család játszhat, így minőségi időt tölthetnek együtt a szülők a gyerekekkel.

fejlesztő játékok

A fejlesztő játékok garantált szórakozást nyújtanak

fejlesztő játékok gyerekeknek

Fejlesztő játékok kicsiknek és nagyoknak egyaránt

fejlesztő játékok családoknak

A fejlesztő játékok kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak

Kitti02

Rólam

Miért bízz bennem?

Szalai – Lászlók Kitti, gyógypedagógus vagyok, a Játszva olvass! megálmodója és megalkotója.

A munkám során sok figyelemzavaros, diszlexiás gyermekkel találkozom, akiket nagyon nehezen tudok rávenni az olvasás gyakorlására, ezért mindenféle játékos megoldást kell kitalálnom. Innen jött az ötlet, hogy olyan játékokat tervezzek meg, amelyekkel a gyerekek játékosan gyakorolják az olvasást. A Játszva olvass játékokat használhatják pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, de akár szülők is, ezáltal megszerettetve a gyermekekkel az olvasást. A játékok párban játszhatóak. A közös játék lehetőséget ad a táras élmények szerzésére, a beszélgetésre, a szociális készségek fejlesztésére. Mindezek mellett a versengés motiválja a gyermekeket, ezáltal szívesebben gyakorolják az olvasást.

Hírlevél Feliratkozás

Ne maradj le az aktuális hírekről, cikkekről, hasznos információkról. Iratkozz fel a hírleveleimre. Csak kattints a gombra!