Alakzatok és formák-téri tájékozódást fejlesztő játék

6490 Ft

A Djeco Eduludo sorozatának ezen része, az „Alakzatok és Formák” játék, a gyerekeknek kínál lehetőséget a geometriai alakzatok és formák felfedezésére. Ez a gondosan megtervezett játék arra ösztönzi a gyerekeket, hogy játékos környezetben fejlesszék térbeli látásukat, logikai gondolkodásukat és problémamegoldó képességeiket.

Elfogyott

Az Eduludo sorozatból származó "Alakzatok és formák" egy izgalmas feladatmegoldó játék, amely különféle kihívásokkal várja a gyerekeket, melyek nehézségi szintje fokozatosan növekszik. A játék lényege, hogy a résztvevőknek a rendelkezésre álló geometriai formákat felhasználva kell megalkotniuk a feladatkártyákon látható képeket. Ha elakadnál, a megoldási útmutatót a feladatkártyák hátoldalán találod meg.

Az "Alakzatok és formák" játék kiválóan alkalmas arra, hogy a gyerekek játékos formában ismerkedjenek meg a geometriai alakzatokkal. A játék során a gyerekeknek a kirakótábla képét kell a megadott elemekkel lefedniük, ami kitűnő figyelem- és problémamegoldó készséget igényel. Három különböző nehézségi szint gondoskodik arról, hogy a játékosok fokozatosan szembesüljenek nagyobb kihívásokkal, miközben fejlődik logikai gondolkodásuk és térbeli tájékozódásuk.

A csomag tartalmaz:

  • 24 darab feladatkártyát (20 x 20 cm méretben),
  • 36 darab különböző geometriai formát, melyek mindegyike faanyagból készült,
  • A doboz méretei: 21,5 cm x 21,5 cm x 5 cm.

 

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés