Szómágus – nyelvi képességfejlesztő csomag 3–4 éveseknek

4490 Ft

Szómágus – nyelvi képességfejlesztő csomag 3–4 éveseknek

A Szómágus kártyajáték a sikeres írás-olvasás tanulás előkészítéséhez járul hozzá. A nyelvi-logikai képességek fejlesztésével az analizáló, szintetizáló és kreativitást fejlesztő feladatokon keresztül, kihasználva a vizuális és auditív csatornák együttműködését. A Szómágus komplex módon fejleszti a gondolkodást, a vizuális és auditív memóriát, valamint a matematikai-logikai gondolkodást és a téri-vizuális készségeket.

A játékot kitalálta és tervezte: Dr. Juhász Valéria PhD, Szegedi Tudományegyetem

2 készleten

A 21. században a legfontosabb készség a beszéd, a kommunikáció. Fontos, hogy az emberek a gondolataikat, hogyan ültetik át mások fejébe. A kérdés az, hogy a Te gyermeked ezt hogyan fogja elsajátítani.
A kommunikáció olyan meghatározó alapképesség, hogy az 5 alapképesség ékkövének is nevezhetnénk.

Szakértőink által a játék úgy van felépítve, hogy így önbizalmat adjon gyermekednek.

A doboz tartalma:

 kártyacsomag  legyezőszabály- gyűjtemény  dobókocka

A kártyacsomag tartalma:

60 db lap (20 triász), 6 db üres kártya, 4 db segédkártya

A szülők nagy része beszámolt arról, hogy amióta a terméket használják, gyermekeik választékosabban és érthetőbben fejezik ki magukat. Sokan jelezték, hogy a gyerekek idegen nyelv tanulása is könnyebbé vált!

Mivel ilyen lényeges tényező korunkban a kommunikáció, ezért javasoljuk számodra a Szómágus csomagot, hogy gyermeked ezen fejlesztett képessége által elérhesse majd, amire vágyik. Vásárold meg most, és kezdjétek a játékos gyakorlást!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés