finommotorika, grafomotorika

Finommotorika fejlesztő játékok

Üdvözöllek a Játszva olvass! webáruház finommotorika fejlesztő játékok világában! Itt minden egyes játék kalanddá válik, mert nem csupán szórakoztat, hanem gyermeked fejlesztésére is összpontosít.

Azoknak, akik értékelik a kreativitást és a fejlődést, itt a helyük!

finommotorika fejlesztő játékok

Miért fontos a finommotorika és grafomotorika fejlesztése?

 

A finommotorika és a grafomotorika olyan készségek, amelyek szorosan kapcsolódnak a gyermeked fejlődéséhez. Ezen készségek fejlesztése nem csak a kézügyesség javulását eredményezi, hanem elősegíti a szem-kéz koordinációt, és a későbbiekben az íráskészség alapját is képezi. Éppen ezért kínálunk egyedülálló, gondosan kiválasztott finommotorika fejlesztő játékokat, melyek segítenek a gyermekeknek kibontakozni és kiteljesedni.

Válassz a termékek közül!

Mind a(z) 28 találat megjelenítve

Fedezd fel finommotorika fejlesztő játékok kínálatunkat!

 

Játékos tanulás

Kínálatunkban olyan finommotorika fejlesztő játékok találhatóak, amelyek nemcsak szórakoztatnak, de tanítanak is. Kreatív és interaktív játékaink segítik a gyerekeket a formák felismerésében, a színek megkülönböztetésében és a logikus gondolkodás kialakításában.

Minőség és biztonság

Minden játékunk gondosan válogatott anyagokból készül, hogy biztonságos és tartós játékélményt nyújtsunk. Számunkra az a fontos, hogy gyermeked szórakozzon és tanuljon egy biztonságos környezetben.

Kézügyesség fejlesztése

A játékok nemcsak szellemi fejlődésüket támogatják, hanem a kézügyességüket is fejlesztik. Az apró mozdulatok megtanulása játékosan a cél, így segítve a gyerekeket az önállóbbá válás útján.

Vidám és színes választék

Tekintsd meg változatos kínálatunkat, ahol a legújabb trendek és kreatív ötletek találkoznak. Minden játék egy kis csoda, amely segíti gyermekedet még jobban megismerni és megszeretni a tanulást.

Kitti02

Rólam

Miért bízz bennem?

Szalai – Lászlók Kitti, gyógypedagógus vagyok, a Játszva olvass! megálmodója és megalkotója.

A munkám során sok figyelemzavaros, diszlexiás gyermekkel találkozom, akiket nagyon nehezen tudok rávenni az olvasás gyakorlására, ezért mindenféle játékos megoldást kell kitalálnom. Innen jött az ötlet, hogy olyan játékokat tervezzek meg, amelyekkel a gyerekek játékosan gyakorolják az olvasást. A Játszva olvass játékokat használhatják pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, de akár szülők is, ezáltal megszerettetve a gyermekekkel az olvasást. A játékok párban játszhatóak. A közös játék lehetőséget ad a táras élmények szerzésére, a beszélgetésre, a szociális készségek fejlesztésére. Mindezek mellett a versengés motiválja a gyermekeket, ezáltal szívesebben gyakorolják az olvasást.

Hírlevél Feliratkozás

Ne maradj le az aktuális hírekről, cikkekről, hasznos információkról. Iratkozz fel a hírleveleimre. Csak kattints a gombra!

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen szállítjuk ki a rendelésedet.

Biztonságos fizetés

Fizetés kényelmesen és biztonságosan bankkártyával

100% elégedettség

14 napig bármikor visszavesszük a terméket.

Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre