Karckép technika- Állatok

2350 Ft

Ez a különleges készlet a karckép technikát hozza el a legkisebb művészek számára, lehetővé téve számukra, hogy első képalkotási élményüket egy izgalmas és interaktív módon szerezzék meg. A készlet minden szükséges eszközt tartalmaz, hogy a gyerekek azonnal belekezdhessenek a művészetbe: színes karcpapírokat, amelyek a felső réteg karcolásával fedik fel az alatta rejlő színes mintákat, valamint karcoló eszközöket a minták elkészítéséhez. A karckép technikával való képalkotás nemcsak szórakoztató, de fejleszti a gyerekek finommotoros készségeit. Az egyszerű, mégis lenyűgöző technika ideális választás a legkisebbek számára, hiszen könnyen elsajátítható és garantáltan sikerélményt nyújt. A csomag kiválóan alkalmas otthoni kreatív tevékenységre vagy ajándékként bármelyik kis művész számára.

1 készleten

Ez az egyedülálló készlet kínál biztonságos és könnyű képalkotási lehetőséget még a legkisebb művészek számára is, köszönhetően az egyedi, lekerekített hegyű karcolóeszköznek, amely simán siklik a különleges anyagon. Lehetőséget teremt a gyermekek számára, hogy korlátok nélkül fejezhessék ki magukat, minden egyes karcolással új színes csodát varázsolva elő. Ez a készlet tökéletes eszköz a gyermek finommotoros készségeinek és szem-kéz koordinációjának a fejlesztésére. A csomagban található színes, képekkel dúsított útmutató pedig megkönnyíti a rajzolási folyamat megértését, lépésről lépésre bemutatva a karcolásos technikát.

A készlet tartalma:

  • Négy karcolással előhívható kép, melyek garantáltan lekötik a gyerekek figyelmét.
  • Egy gyermekbarát, lekerekített hegyű karctoll az egyszerű és biztonságos használat érdekében.
  • Egy lépésről-lépésre képes útmutató, amely segít a gyerekeknek megtanulni az alapokat.

A csomag méretei: 23 x 22 x 0,2 cm, így könnyen tárolható és szállítható.

Ajánlott a 3-6 éves korosztály számára, és mind fiúknak, mind lányoknak ideális választás. Készüljön a kicsikkel együtt a művészeti kalandra, ahol a képzelet és a színek találkoznak!

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés