Szálfűzős lovagbábu készítés

4390 Ft

Egy finom részletekkel kidolgozott, szálfűzéssel készült lovagfigura, amely a Djeco által tervezett kreatív lovagbáb-készítő készlet része. Ez a különleges játék lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy kézügyességüket fejlesztve alkossanak meg egy egyedi, karakteres lovagfigurát, mely a középkori várak és legendás csaták világát idézi meg. A Djeco által gondosan összeállított csomag minden szükséges eszközt és anyagot tartalmaz, hogy a gyerekek egy igazán különleges játékfigurát hozhassanak létre.

1 készleten

A lovagi erények, mint a bátorság, az önuralom és a védelmezés képessége, életre kelnek a gyerekek képzeletében, amikor saját készítésű, mozgatható végtagokkal rendelkező bábjaikkal játszanak. Ez a játék nem ismer korhatárokat; akár a fiúk, akár a lányok, legyenek bátor vagy félénk természetűek, mindenki élvezheti a saját készítésű játékok varázsát, ahogy azt régi idők papír- és rongybabái is bizonyítják. Ezek a szálfűzéssel készült, mozgatható végtagokkal ellátott lovagfigurák remek alapot adnak a kreativitás szárnyalásához. Vajon az egérke pajzsot vagy varázspálcát fog viselni? A gyermek választásai sokat elárulhatnak kreativitásáról és problémamegoldó képességéről.

A készlet tartalmazza:

  • Egy négymintás kartonlapot
  • Egy négyféle arcot ábrázoló lapot
  • Kilenc színes szálfűzőt
  • Huszonnyolc rögzítő kapcsot
  • Negyven különböző méretű színes gyöngyöt

A csomag mérete: 23 x 23 x 4 cm, amit Caroline Faup, a neves művész, grafikus és kisgyermekes anya tervezett. Caroline a gyermekkori kreativitás fontosságát hangsúlyozza, idézve Pablo Picassot, hogy "Minden gyermekben van művész. A probléma az, hogy hogyan maradhat meg művésznek, miközben felnő."

A készlet 3 és 6 év közötti gyermekek számára ajánlott, és a fűzés technikáját tanítja meg, papír, fa, textil és fém anyagokból készült. Ez a játék kiváló lehetőség fiúk és lányok számára egyaránt, hogy kifejezzék kreativitásukat és fejlesszék kézügyességüket.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés