Djeco Kollázs műhely – Körbe-körbe

4090 Ft

A Djeco előgyártott relief elemek egy kiváló minőségű, kreatív játékcsomag, amely a gyermekek kézügyességének és kreativitásának fejlesztését célozza. Ezek a színes és élénk relief elemek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy saját kezűleg alkossanak háromdimenziós művészeti alkotásokat, így fejlesztve finommotorikus készségeiket és térbeli látásukat.

1 készleten

Ez a készlet egy kreatív és izgalmas tevékenységet kínál a 3 éves és annál idősebb gyermekeknek, lehetőséget teremtve négy egyedi relief alkotás létrehozására hajtogatás és ragasztás segítségével. A készlet részei között megtalálhatóak a változatos méretű és színű papírkörök. A folyamat során a gyerekeke felfedezik, hogy az azonos alakzatokból milyen változatos kompozíciók alkothatóak meg. A készlet tartalmaz továbbá stabil alapkártyákat a műveletek elvégzéséhez. A csomag részeként színes, különböző átmérőjű körök segítik a gyerekeket a méretek közötti különbségek megértésében. A tiszta alkotótevékenységet kétoldalas matricák teszik egyszerűbbé, míg egy színes képes útmutató szemlélteti a hajtogatási és ragasztási lépéseket.

A csomag tartalmazza:

  • Négy darab illusztrált alapképet
  • Hat lapnyi előre kivágott, illusztrált papírkört
  • Öt darab mozgó szemet
  • Egy lapon kétoldalas ragasztó matricákat
  • Egy illusztrált lépésről lépésre útmutatót

A doboz mérete 31 x 23,5 x 1 cm.

Az ajánlott korosztály 3 és 6 év között van, így a termék univerzális, mind fiúknak, mind lányoknak szól. Az alkotóelemek anyaga papír, amely környezetbarát és könnyen kezelhető a kicsik számára.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés