BALANCE BOARD – EGYENSÚLYOZÓ HINTA PALLÓ rózsaszín

9990 Ft

A Balance Board Palló rendkívül sokoldalú a koncentráció és tanulási képességek fejlesztésében. Ez az eszköz segít a jobb egyensúly és mozgáskoordináció kialakításában. Ezen túlmenően, a Balance Board Palló használata serkenti a neuroplaszticitást, amely pozitív hatással van az idegrendszer és az agy működésére, elősegítve a tanulási képességek fejlődését. A Balance Board Palló használata lehetővé teszi s stressz és a feszültség csökkentését. Végül, az eszköz segít kialakítani a test és elme harmonikus egyensúlyát, ami megkönnyíti az egyének számára az odafigyelést és az új információk befogadását.

Az egyensúlyozó Hinta Palló remek eszköz a gyerekek fizikai és szociális képességeinek fejlesztésére. A fejlődést még élvezetesebbé tehetjük, ha kreatív és izgalmas játékokat alkalmazunk.

  1. Társasjáték: Válasszatok egy egyszerű társasjátékot, és játsszátok úgy, hogy a gyerekeknek a Hinta Pallón kell egyensúlyozniuk! A játék fejleszti az egyensúlyérzéket, a koncentrációt és a türelmet, miközben a gyerekek élvezik a játékot.
  2. Időzített Egyensúly: Állítsatok be egy időmérőt, és nézzétek, ki tud a legtovább egyensúlyozni a Hinta Pallón anélkül, hogy leesne róla. A játék fejleszti az egyensúlyérzéket, a kitartást és a koncentrációt.
  3. Mesélj történetet: Kérjétek meg a gyerekeket, hogy meséljenek egy történetet, miközben a deszkán egyensúlyoznak! A történetmesélés során a gyerekeknek figyelniük kell az egyensúlyukra, és közben kreatív gondolkodásra, kommunikációra és képzelőerőre van szükség.
  4. Művészeti kihívás a Hinta Palló tetején: Osszatok ki a gyerekeknek rajzlapokat és filctollakat vagy ceruzákat, majd kérjétek meg őket, hogy rajzoljanak valamit a deszka tetején egyensúlyozva! A játék fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a koncentrációt.
  5. Kvízjáték az egyensúlyozással: Találjatok ki kérdéseket a gyerekek érdeklődési köréhez kapcsolódóan, majd kérdezzétek őket, miközben a deszkán egyensúlyoznak! Ha a gyerekek helyesen válaszolnak, további kérdéseket kaphatnak, ha pedig hibáznak, le kell szállniuk a deszkáról. A játék fejleszti a tudást, a memóriát és a koncentrációt.
  6. Fél lábon egyensúlyozás: Mérjétek az időt, hogy mennyi ideig képesek a gyerekek fél lábon egyensúlyozni a deszkán. A győztes az, aki a legtovább marad állva.
  7. Babzsák a fejen: Tegyetek babzsákot a fejetekre, majd próbáljatok különböző mozgásokat! Az győz, akinek minden mozdulat sikerül úgy, hogy a párnája a fején marad.

Ezek a kreatív egyensúlyozó deszka játékok nemcsak szórakoztatók, hanem fejlesztik a gyerekek fizikai és szellemi képességeit is. Emellett segítenek abban, hogy a tanulás és a fejlődés ne csak kötelesség legyen, hanem örömmel és izgalommal teli élmény is.

Méret: 82*30cm

Ajánlott életkor: 3-6 éves korig

Anyaga: Magas minőségű, környezetbarát műanyag – PE

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés