Játszva olvass! „sz” 6 játék egy csomagban

2790 Ft

Egyre több az olyan gyermek, akinél valamilyen beszédhibát tapasztalnak, ezek a játékok segítik a szakemberek munkáját és játékos gyakorlási lehetőséget adnak a szülők számára is. A selypítés, más néven a pöszeség egyik változata, ami a sziszegő hangok képzését érinti. Ezek  az sz, a z, a c, illetve az s, a zs, a cs hangok. A hiba érintheti akár az összes sziszegő hangot, vagy csak egy részüket.

Minden rendeléshez meglepetés játék!

A rendelésedhez egy általam készített meglepetés játékot is csomagolok.

~

Gyors és megbízható szállítás!

Az ország legjobb futárszolgáltatával dolgozom, hogy a rendelésed biztonságban és a lehető leghamarabb megérkezzen hozzád.

100% pénzvisszafizetési garancia!

Ha a megrendelt játék mégsem az, amire számítottál küld vissza és természetesen visszakapod a teljes árat.

Nézz meg egy videót a Játszva Olvass! játékokról!

A Játszva olvass! játékokat használhatják pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok, de akár szülők is, ezáltal megszerettetve a gyermekekkel az olvasást. A Játszva olvass! táblák alkalmazhatóak egyéni és kiscsoportos foglalkozásokon Továbbá jól beépíthető a logopédiai terápiákba, valamint szakember irányítása mellett az otthoni gyakorlás során segítséget nyújt a szülőknek.

Játékos feladatokon keresztül fejleszti a gyerekek artikulációs mozgását, mely nélkülözhetetlen a hangok helyes képzéséhez. Artikulációs terápia során, a differenciálás, fejlesztés, a rögzítés és az automatizálás folyamatában is használható. A szavakat tartalmazó játéktáblák esetén a szavak sorrendjét a „sz” hang logopédiai terápiában használható rögzít sorának figyelembevételével határoztuk meg.

Az útmutató végén az „sz” hanghoz tartozó vers is megtalálható. Ez segíti, hogy a hang automatizálódjon a gyermek beszédében.

A fejlesztő mappában 3 darab kétoldalas A/4-es játéklap, egy előlap és artikulációs gyakorlatokat tartalmazó kártyák találhatóak. A csomag összesen 6 különböző játékot tartalmaz.

A játékokhoz dobókocka és bábuk szükségesek. (ezeket a csomag nem tartalmazza)

  1. Játék a hangokkal
  2. Artikulációs gyakorlatok játékosan
  3. Játék a 3-4 betűs szavakkal
  4. Játék az 5-6 betűs szavakkal
  5. Játék a hosszú szavakkal
  6. Játék a szöveggel

A diszlexiáról bővebben ITT olvashatsz

 

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés