Djeco Kreatív matricázó – Fodrászmeseter

3750 Ft

Ez a 2 az 1-ben készlet a tökéletes bevezető a kisgyermekes családok számára a vágás és ragasztás világába, kifejezetten 3 éves kortól ajánlott. A készlet tartalmaz mindent, ami a kis kezek számára szükséges lehet a vágás és ragasztás alapjainak elsajátításához, biztonságos és gyermekbarát eszközökkel. A kezdőkészletben megtalálható egy pár gyermekolló, ami kifejezetten úgy lett tervezve, hogy biztonságos legyen a használata még a legkisebbek számára is. A készlet számos izgalmas projektet kínál, amelyek segítségével a gyerekek gyakorolhatják a vágást és ragasztást, miközben fejlesztik a finommotorikus készségeiket, a szem-kéz koordinációjukat, és ösztönzik a kreatív gondolkodást.

1 készleten

Ez a vonzó kreatív készlet a vágás és ragasztás izgalmas világába vezeti be a gyerekeket, lehetővé téve számukra, hogy biztonságos körülmények között, vidáman fejlesszék kézügyességüket. A csomagban található gyermekbarát ollóval a kicsik belekóstolhatnak a fodrász szakmába, mivel először le kell vágniuk a papírfigurák haját, majd kedvükre formázhatják azokat. A következő lépésben a gyerekek matricákkal díszíthetik a karaktereket, megadva nekik személyiségüket és életre keltve őket. A készlet számos színes és kreatív matricát kínál, amelyek garantálják a szórakozást. Az ergonomikus olló speciálisan kis kezekre lett tervezve, így egyszerű a használata, és a rugalmas nyelv segíti az olló könnyű nyitását.

A csomag tartalmaz:

  • 16 darab képet
  • 6 ív matricát
  • Egy színes útmutató füzetet

A csomag mérete: 22 x 23 x 1 cm, és 3 és 6 éves korosztály számára ajánlott. A készlet anyaga papír, ami egyszerű és biztonságos használatot tesz lehetővé. Fiúk és lányok egyaránt élvezhetik ezt a sokoldalú tevékenységkészletet, amely elősegíti a kreatív kifejezésüket és a finommotorikus készségek fejlődését egyaránt.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés