Matricázó képkészítés – Ölelések

4090 Ft

Fedezd fel a domborművészet izgalmas világát ezzel a különleges készlettel, amely 3-tól 6 éves korig ajánlott. Tökéletes kezdőcsomag a kicsiknek a relief technika megismeréséhez, ahol a színes és vastag, előre kivágott papírokat rétegezve, illusztrált hátterekre ragasztva alkothatnak.

1 készleten

Fedezd fel a relief művészet varázslatos világát ezzel a lenyűgöző készlettel, amely a domborműves alkotások titokzatos technikáját hozza el közvetlenül a gyerekek kezei közé! Ez a készlet mindent tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy a kicsik lélegzetelállító, relief technikával készült alkotásokat hozzanak létre. A gyerekek színes, vastag papírokat rétegezhetnek egymásra és ragaszthatnak az előre illusztrált hátterekre, így életre kelthetik saját gyengédséggel átitatott történeteiket. A csomagban található gyönyörű, könnyen kezelhető papírok és kétoldalas matricák lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy szabadon kifejezhessék kreativitásukat és finomíthassák motorikus készségeiket.

A készlet tartalmaz:

  • Négy darab különlegesen illusztrált kártyát, amelyeket a gyerekek megtölthetnek élettel
  • Hat lap előre kivágott, vastag és színes papírt, amelyek textúrát és mélységet adnak az alkotásoknak
  • Négy lapnyi matricát, plusz egy lap kétoldalas matricát, amelyekkel díszíthetők az alkotások
  • Egy színes útmutatót, amely lépésről lépésre vezet végig a dombormű készítésének folyamatán

Méretei: 35 x 23,5 x 1 cm, ideális 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára. A készlet papír és műanyag anyagokból készült, biztosítva a tartósságot és a biztonságos használatot. Legyen szó fiúkról vagy lányokról, ez a kreatív készlet minden kis művész számára tökéletes választás, aki szeretné megismerni és gyakorolni a relief technika alapjait, miközben saját képzeletük határtalan világát fedezik fel.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés