Európa tányéron- Interaktív foglalkoztató könyv – Tolki (toll nélkül)

6990 Ft

FONTOS: A könyv használatához szükséges egy elektronikus toll, amely nem része ennek a terméknek!

Ez egy gasztronómiai témájú interaktív hangoskönyv, amelyet 6-12 éves gyerekeknek terveztünk, és elektronikus tollal működik. A hanganyag több mint 2500 szöveget, kvízkérdést és egyéb hangot tartalmaz.

A könyv az európai konyhaművészet legérdekesebb ételeit mutatja be országok szerinti bontásban. Minden oldalon kvízjátékok teszik próbára a gyerekek tudását.

Az elektronikus toll és a képek segítségével a gyerekek a könyvben található 7 különböző ételt is elkészíthetnek, amelyek receptjeit részletesen bemutatjuk.

1 készleten

Laura és Olivér szenvedélyesen szeretik felfedezni a világot, és most egy izgalmas európai körúton vesznek részt, amelyet szakács barátaik szerveztek meg számukra.

Csatlakozz hozzájuk és fedezd fel velük együtt az olasz, francia, spanyol, angol, svéd, görög és magyar konyhaművészet legnépszerűbb fogásait! A könyvben található receptek segítségével közösen főzhettek izgalmas ételeket, például svéd húsgolyókat vagy igazi francia ratatouille-t.

Az "Európa a Tányéron" nem csupán az ételekről szól, hanem számos érdekességet is felfedezhetsz az európai történelem, művészetek és szokások világából.

A könyv narrátorai: Mórocz Adrienn, Bak Julianna, Kovács András Bátor és Pál Tamás.

Az "Európa a Tányéron" kizárólag önálló kötetként érhető el. A hanganyag lejátszásához szükséged lesz egy Tolki készletből származó elektronikus tollra. A könyvhöz tartozó hanganyag ingyenesen letölthető honlapunkról, majd könnyedén másolhatod azt a tollra.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés