Djeco kártyajáték- Kalózcsata

3450 Ft

Építs egy hajót, de légy óvatos, mert a kalózok közelednek, akik megpróbálják ezt megakadályozni. Ez egy lenyűgöző kártyajáték a Djeco-tól, amely óvodás és kisiskolás gyerekek számára készült.

1 készleten

A Djeco által készített Piratatak kártyajáték, mely a fiúk egyik kedvence.

Célunk egy hat lapból álló hajó összeállítása, és aki ezt elsőként megvalósítja, győztesnek tekinthető. A játék 55 lapot tartalmaz, beleértve 24 hajó lapot négy különböző színben, 20 aranyérme lapot, 8 kalóz lapot, és 3 ágyú lapot.

Játék közben, minden körünkben kötelező legalább egy lapot húzni, utána dönthetünk arról, hogy húzunk-e tovább, vagy befejezzük a körünket.

Négyféle lapot húzhatunk:

  • Hajó lap: Amennyiben még nem gyűjtöttünk ilyen színű lapot, elkezdhetjük a gyűjtését. Ha a szín már valaki más gyűjtőjébe tartozik, a lapot félretehetjük későbbi cseréhez.
  • Aranypénz: Ezeket a lapokat félreteszük, mivel segítségükkel más játékosoktól vásárolhatunk hajódarabokat. Amennyiben valaki vásárolni kíván, három aranypénz lap átadásával megteheti ezt, amit nem lehet visszautasítani.
  • Ágyú: Ezt a lapot megtartjuk, mivel kalózok támadása esetén az ágyú segítségével elűzhetjük őket.
  • Kalóz: Ha kalóz lapot húzunk, a körünk azonnal véget ér. A kalóz három lapunkat elrabolja, de mi dönthetjük el, melyik lapokat adjuk vissza. Ha rendelkezünk ágyú lappal, azt felhasználhatjuk a kalóz elűzésére, és a következő játékosra kerül a sor.

A győzelemhez szükséges egy komplett, hat lapból álló hajót először összeállítani.

Vélemények a termékről

Nincs megjeleníthető értékelés